Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Peikko Sverige söker nu en Konstruktionsansvarig





Om tjänsten

Peikko Sverige AB söker nu en Konstruktionsansvarig till Norrköping!

Befattning: Teknisk Chef

Är du utbildad Civilingenjör och har arbetat ett par år som konstruktör inom stål och betong, gärna med erfarenhet av beräkningar? Har du även haft någon form av ledande befattning (jobbat med underställd personal)? Då är tjänsten som Konstruktionsansvarig till Peikko Sverige AB rätt möjlighet för dig!

Peikko är experten på infästningsteknik för betongkonstruktioner och samverkansbalkar för tunna bjälklagskonstruktioner. Peikko är ett familjeägt företag som grundades 1965 i Lahti, Finland. Peikko Sverige AB tillhör Peikko Group koncernen som har kontor i över 30 länder och tillgodoser kunders behov över hela världen. Idag har Peikko Sverige AB 12 anställda med kontor i Norrköping och Malmö som just nu söker dig som vill arbeta som Konstruktionsansvarig i ett kompetent och engagerat team i Norrköping.

Arbetsbeskrivning
I rollen som Konstruktionsansvarig kommer du arbeta med att ge tekniskt stöd vid försäljning av produkter och projekt. Du kommer att företräda Peikko Sverige som tekniskt ansvarig mot våra kunder, men även internt inom koncernen. Du kommer även stötta och utveckla våra ingenjörer och deras arbetsmetoder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att hjälpa säljteamet uppnå ställda mål och att utveckla företagets tekniska kompetens. Du kommer utarbeta tekniska förslag, göra beräkningar av Deltabalken och övriga produkter. Du kommer även hålla seminarier för konstruktörer och Arkitekter, organisera tekniska godkännanden för Svenska marknaden och främja produktutvecklingen.

Vem är du?
Du är Civilingenjör med konstruktionsinriktning eller motsvarande och du har tidigare arbetat med stål och betong. Som person är du driven, kommunikativ och har en förmåga att leda andra människor. Du har en god förmåga att strukturera och genomföra förändringar i samarbete med kolleger och kunder. Du har även en god förmåga att förstå hur det tekniska arbetet påverkar det kommersiella arbetet. Du har 2-3 års erfarenhet av teknisk support och det är viktigt att du är service inriktad och älskar att ge kunder och kolleger den support de behöver! Något som speciellt värderas i företaget är ärlighet, arbetsmoral, hjälpsamhet samt viljan och intresset att utvecklas i sin yrkesroll. Vi ser helst att du har kunskaper om ERP system. Du har mycket goda språkkunskaper i både skrift och tal på svenska och med anledningen att koncernspråket är engelska behöver du även ha mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.

Vad erbjuder Peikko dig?
-Här får du arbeta i en internationell koncern som är en globalt ledande leverantör av .
-Möjlighet till egen utveckling och arbete internationellt i en växande koncern.
-En marknadsanpassad lön.
-Ett utförligt och gediget utbildningsprogram för nyanställda samt löpande utbildningar för att kompetensutvecklas.
-Förmånligt friskvårdsbidrag, samt hälsokontroller och möjlighet att skaffa privat sjukförsäkring.


Arbetets omfattning
Fast anställning/Heltid. Dagtid 07.30-16.30 och mellan maj-augusti från kl.07.30-16.00 med en timmes lunch.


Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar vi med CareerOn och du är välkommen att skicka din ansökan med CV samt ett personligt brev märkt "Konstruktionsansvarig" till vår rekryterare Veronica Nilsson, dock senast den 25 december till recruitment@careeron.com
Skicka ansökan snarast då urvalet kommer att ske löpande.

Kontakt Rekrytering:
tel: 08 120 35 916

Byggnadsingenjör







Villkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
CareerOn AB

Ansökan

E-postadress:
recruitment@careeron.com
Sista ansökningsdag:
2014-12-25


Senaste inkomna jobb