Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Projektledare till ett företag i Umeå

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi nu en projektledare till ett företag i Umeå.

Arbetsuppgifter

Som projektledare har du ett helhetsansvar vilket medför att bl.a. hantera budget, planera investeringar och genomföra upphandlingar.
För att lyckas i rollen har du relevant eftergymnasial utbildning och då gärna som ingenjör. Du har minst 3 års arbetslivserfarenhet som projektledare/arbetsledare inom installation, bygg eller fastighetsutveckling. Därtill har du en förmåga att agera professionellt mot kunder samt har en vana av att arbeta mot myndigheter och kommuner. Då du kommer att ha många externa kontakter är det nödvändigt att du behärskar svenska i tal och skrift.Det är även meriterande om du har vana av att lösa konflikter. Körkort är ett krav. Som person är du stabil, trygg och självständig. Du tycker om att hantera och driva egna projekt samt att ha mycket kund- och leverantörskontakter.

Vi erbjuder en spännande tjänst i ett framgångsrikt, kreativt och unikt företag med goda utvecklingsmöjligheter!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Tobias Knutsson, tel 08 511 617 45. Skicka din ansökan till tobias.knutsson@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

ByggnadsingenjörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Scandiniavian Internet Group / Jobway Sverige
Hemsida:
http://www.jobway.se

Ansökan

E-postadress:
tobias.knutsson@jobway.se


Senaste inkomna jobb