Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Projektsamordnare sökes till kund

Om tjänsten

ExpanderaMera AB är Sveriges största byggbemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och mark.

Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har ett flertal kontor runt om i landet bl. a. i Malmö och Göteborg. Vi har olika uppdrag över hela landet hos både stora och små bygg- och anläggningsföretag. Många av dem som arbetar hos oss blir anställda av våra kunder. Att jobba hos oss är ett bra sätt att prova olika byggföretag med en trygg anställning hos oss under tiden.

ExpanderaMera startade år 2000 och tilldelats ett flertal priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell.

Läs mer på www.expanderamera.se.

ExpanderaMera söker för kunds räkning en projektsamordnare/projektstöd. Du kommer att vara anställd av ExpanderaMera men uthyrd till vår kund som är ett byggföretag med cirka 83 anställda som arbetar mot större kunder.

I ditt arbete som projektsamordnare kommer du att arbeta med KMA-arbete, projektadministration/dokumentation, ekonomi och CAD. Du kommer att arbeta väldigt nära projektchefen och två platschefer på Uppsala-Enköpingsavdelningen.

Vi söker dig som har en utbildning som byggnadsingenjör. Du klarar av att hantera många olika uppgifter samtidigt som du är en god administrativ med genuint tekniskt intresse. Du ger alltid bra service och trivs med att abeta strukturerat och noggrannt.Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Ansökan sker via web, har du några frågor kontakta Matea Zizak eller Aliaksandra Maslava på 08-530 343 78.

ByggnadsingenjörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
ExpanderaMera AB

Ansökan

Webbplats:
http://www.expanderamera.se/index.php?cid=31&pid=234&mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=603
Sista ansökningsdag:
2016-01-31


Senaste inkomna jobb