Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Uppdragsansvarig inom byggprojektering till Tyréns

Om tjänsten

Nu finns chansen för dig som vill vara med och leda och utveckla Tyréns verksamhet i Borlänge. Tyréns expanderar och vi söker dig som vill vara med på resan. Detta en mycket spännande möjlighet för dig som vill ta nästa steg till att bli uppdragsansvarig. Sök tjänsten redan idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Tyréns räkning en uppdragsansvarig till deras verksamhet i Borlänge.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tyréns önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Tyréns.

ARBETSUPPGIFTER
Som uppdragsansvarig kommer du att ha det huvudsakliga ansvaret i uppdragen och vara koordinatorn mellan kunder och Tyréns resurser. Du kommer också att följa upp uppdragen för att säkerställa kvalitén på det utförda arbetet. Du kommer även ansvara för att självständigt vara med och driva Borlängekontoret framåt samt kunna fungera som mentor åt junior personal.

Du kommer till exempel att:


* Sköta kontakten med beställare.
* Aktivt arbeta för få in nya uppdrag.
* Leda och fördela arbetet i uppdragen.
* Ansvara för ekonomi och planering i uppdragen.


Tjänsten passar dig som arbetat i branschen och vill ha både uppdragsansvar och fungera som mentor. Hos Tyréns finns det stora utvecklingsmöjligheter för dig som vill klättra uppåt i organisationen.

VI SÖKER DIG SOM
* Är högskole- eller civilingenjör med en byggteknisk inriktning.


* Har minst 5 års arbetslivserfarenhet i branschen, helst ser vi att du har en bred erfarenhet där du haft möjligheten att delta i olika typer av byggprojekt.
* Talar och skriver på flytande svenska då det är på detta språk som kundkontakten sköts.
* Är självständig och besitter goda ledaregenskaper.


För att trivas i den här rollen ser vi att du som person är ansvarsfull, samarbetsvillig och flexibel. Du gillar problemlösning och ser utmaningar och lösningar snarare än problem vid förändringar i arbetet. Vidare så tror vi att du gillar att ha mycket kontakt med kunder och att du brinner för att ge god service.

För rätt person finns här möjligheten att få jobba på ett stort, men familjärt, företag där det finns stora möjligheter för en fortsatt karriär. För dig med en civilingenjörsexamen finns bland annat möjligheten att doktorera i framtiden. Missa inte chansen!


* Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
* Omfattning: Heltid, kontorstider med möjlighet till flextid.
* Placering: Borlänge.
* Kontaktuppgifter: Malin Liljeros.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.


Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Tyréns är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. Våra medarbetare skapar lösningar inom stadsbyggnad och infrastruktur för en hållbar samhällsutveckling.
Tyréns har sedan starten 1942 utvecklats till en koncern med drygt 1 300 medarbetare med kontor runtom i landet.

ByggnadsingenjörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Kontorstider
Lön:
Enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Academic Work
Hemsida:
http://www.academicwork.se

Ansökan

Referens:
14963718
Webbplats:
http://www.academicwork.se/jobad/ar-du-redo-att-ta-nasta-steg-i-karriaren-nu-soker-vi-en-uppdragsansvarig-inom-byggprojektering-till-tyrns/14963718?apply=1
Sista ansökningsdag:
2015-12-23


Senaste inkomna jobb