Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Wästbygg söker en Projektingenjör med inriktning Inköp till Göteborg

Om tjänsten

Wästbygg startade sin verksamhet 1981 och finns sedan flera år tillbaka med på listan över de tio största byggföretagen i Sverige. Logistikanläggningar, kommersiella fastigheter och flerbostadshus är de tre affärsområden som företaget huvudsakligen är verksamt inom, varav det förstnämnda sker i det helägda dotterbolaget, Logistic Contractor.
Huvudkontoret finns i Borås men företaget finns också representerat med egna kontor i Stockholm, Göteborg, Varberg och Jönköping
Wästbygg Gruppen omsätter över 1,6 miljarder kronor 2014 och har 150 medarbetare. Läs mer på www.wastbygg.se


Arbetsbeskrivning
Wästbygg har höga ambitioner avseende både kundnöjdhet, goda affärer och effektiv verksamhet. En nyckelroll i det arbetet har våra Projektingenjörer med inriktning inköp.

I rollen kombinerar du administrativt arbete med kundfokuserade uppgifter. Projektingenjören bidrar till att skapa förutsättningar för en säker arbetsplats med hög produktivitet och gedigen kvalitet genom att ansvara för de administrativa funktionerna kring anbud, kalkyler och inköp.

I tjänsten som projektingenjör inköp ingår att självständigt ansvara för inköp av material och underleverantörer.


Vem är du?
Vi söker dig som arbetat några år med större projektinköp och gärna har en teknisk utbildning med inriktning mot bygg. Du är även van datoranvändare. För att passa i rollen bör du trivas i förhandlingssituationer, ha god administrativ förmåga och gillar ordning och reda. Som person är du drivande, ser möjligheter och lösningar samt tycker om att göra bra affärer. Du uppskattar att ha en central roll och känner dig bekväm i möten med olika sorters människor.

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Wästbygg med Experis Engineering. För frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Thomas Olsson, tel 0739-32 86 90. Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen in med din ansökan!

ByggnadsingenjörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
100%
Enligt överenskommelse
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Experis Engineering Huvudkontor

Ansökan

Webbplats:
https://www.experis.se/sv/jobb-och-karriar/Jobb/?job=58D91B2F-8AFF-41FD-A324-470511253AE2
Sista ansökningsdag:
2014-12-07


Senaste inkomna jobb