Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

WeGroup söker en biträdande projekteringsledare

Om tjänsten

I yrkesrollen som biträdande projekteringsledare ingår ett övergripande administrativt och tekniskt ansvar för flera olika projekt samt att bistå den övriga organisationen och medarbetare i projekten för ett träffsäkert resultat.

I arbetsuppgifterna skall du säkerställa att information mellan de olika yrkesgrupperna för ett projekt fokuserar på rätt frågor, hålla projektansvarig uppdaterad för de olika delarna och ibland även göra "allt möjligt", dvs agera som en sort allt-i-allo, då målet går före uppgifterna.
Projekteringsledaren behöver kunna arbeta utifrån ett konsultativt arbetssätt såväl enskilt som i team, ett tätt samarbete både med kollegor och med externa aktörer är avgörande.

Som person behöver du vara noggrann och systematisk och lätt för att kommunicera i både tal och skrift. Du som projekteringsledare behöver också vara "bra på" att analysera och presentera information på ett pedagogiskt och roligt/inspirerande sätt. För att passa i tjänsten behöver du vara serviceinriktad och lösningsfokuserad. Du trivs bra när du får möjlighet att hjälpa till där det behövs och har inga problem att nätverka både internt och externt gällande projekten.

Utbildningsbakgrund kan variera ganska mycket. Som regel krävs det lägst en akademisk examen inom teknik eller motsvarande. Nödvändiga kunskaper är god vana i att arbeta i Excel och i Powerpoint samt kunskaper i Bygghandling 90. Vidare krav ställs på att kommunicera flytande i både tal och skrift på svenska, engelska och ibland även på andra språk.

Som person tror vi att du är lösningsorienterad liksom har ett intresse för att nätverka med din omgivning. Vidare är du serviceinriktad och intresserad av att hjälpa till där det behövs. Ett perfekt uppdrag för dig som har möjlighet att börja omgående.

We Group är nordens enda konsultbolag som enbart arbetar med bad- och spaanläggningar. Vi är Water Experts som kan hjälpa dig att rita, projektera och projektleda ett helt nytt badhus från idé till färdig anläggning. Här hittar du arkitektur i världsklass som möter ert behov. Teknikkunnande för att lösa problem, underhålla eller förlänga livslängden på ditt befintligt bad. Du kan få hjälp med sakkunnighet i komplexa miljö- och hållbarhetsfrågor samt hjälp att utveckla verksamheten på badhuset för att bättre möta kommuninvånarnas behov. Allt paketerat till en partner för hela badet.

Vill du få möjligheten att utvecklas av riktigt talangfulla kollegor, på riktigt påverka resultatet för dina kunder och på samma gång ha enormt roligt?

ByggnadsingenjörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Tjänsten är placerad i Göteborg där resor inom Sverige är en naturlig del av tjänsten.
Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas. Lön, enligt överenskommelse.

Arbetsplats

Arbetsplats:
We Group AB
Hemsida:
http://www.wegroup.se

Ansökan

Referens:
Biträdande projekteringsledare
E-postadress:
matilda.ornmark@wegroup.se
Sista ansökningsdag:
2018-11-09


Senaste inkomna jobb