Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Driven CAD-ritare till PSK Syd AB

Om tjänsten

PSK Syd utför ritningsrevideringar och inmätningar. Vårt egenutvecklade, webbaserade verktyg för dokument- och ärendehantering används av oljebolagen i Sverige. Vi erbjuder konsult- och projektledartjänster där vi hjälper kunderna med allt från utredningar och felanmälningar till totala uppritningar med bl.a. yttre VA och alla nödvändiga myndighetskontakter för bygglov. Mer om oss hittar du på www.psksyd.com.

Driven CAD-ritare till PSK Syd AB

 PSK Syd är ett konsultföretag inom bygg & underhåll, specialiserade på verksamheter med höga krav från myndigheter. Flera av våra kunder är verksamma inom drivmedelsbranschen där kraven på dokumentation och efterföljande av lagar och regler är omfattande.

 Vi utför ritningsrevideringar, inmätningar, konsult- och projektledartjänster där vi hjälper kunderna med allt från utredningar och felanmälningar till totala uppritningar med bl.a. yttre VA. Vi erbjuder också att sköta nödvändiga myndighetskontakter för bygglov och de tillstånd som krävs för att bygga samt bedriva verksamhet. Vårt egenutvecklade, webbaserade verktyg för dokument- och ärendehantering används av flertalet drivmedelsbolag i Sverige. Mer om oss hittar du på psksyd.com.

 

PSK Syd erbjuder nu ett utmanande och omväxlande arbete som CAD-ritare.

Tjänsten är bred och du kommer långsiktigt arbeta med att skapa, förbättra och driva processer samt producera ritningar/handlingar åt kunder. Hos PSK får du jobba i en inspirerande och lärorik omgivning med såväl erfarna som juniora medarbetare.

Övergripande uppgifter:

- Upprätta 2D-rintningar i AutoCAD. Exempelvis plan-, brandskydds-, VA-, situationsritning och diverse andra kundspecifika ritningar.

- Bereda ansökningar för bygglov och tillstånd från olika myndigheter. Exempelvis kommun och Räddningstjänst.

- Utföra inmätningar med totalstation.

 

Vi tror du har en byggteknisk utbildning.

- Du har goda kunskaper i AutoCad

- Du uttrycker dig väl i tal och skrift

- Du tar gärna kontakt med nyckelpersoner hos kunder och leverantörer för att ställa frågor och bygga nätverk

- God administrativ förmåga

- Du har kunskap kring bygg- och myndighetsbeslut samt förståelse för processerna kring detta

Du har kanske tidigare arbetat med tekniska frågor och är van vid att driva och förbättra processer såsom exempelvis bygglovsprocesser. Möjliga utvecklingsområden kan på sikt vara mot projektledning och/eller fördjupade tekniska kunskaper mot 3D-modeller och 3D-visualiseringar, bildhantering etc.

Som person är du driven, kreativ och gillar att ta egna initiativ. Arbetet innebär mycket kontakter såväl internt som externt, så du är lyhörd och ställer de frågor som krävs för att nå framgång i arbetet. Som den lagspelare du är så har du ett offensivt tillvägagångsätt och ser vad det är som behövs göras. Att prioritera på rätt sätt och se till att uppgifter slutförs är en viktig pusselbit i arbetet. Du behöver ha hög social kompetens och ha lätt för att samarbeta med både arbetskamrater och kunder.

Det viktigaste är att du som person har rätt inställning och en långsiktig ambition med ditt yrkeskunnande.

På PSK vill vi att du ska känna en frihet och möjlighet att påverka. Vi har ett positivt arbetsklimat där vi jobbar tillsammans, stöttar och ställer upp för varandra. Därför söker vi dig som är ansvarstagande mot dig själv, dina kollegor och mot kunder.

 

Denna rekrytering utgår från ett långsiktigt behov och vår ambition är att du ska bli vår kollega för lång tid framöver. Inledningsvis blir du anställd hos Lernia Bemanning AB och jobbar som uthyrd konsult men vi räknar med att du övergår i en anställning direkt hos PSK Syd AB efter en tid.

 

Lernia Bemanning har ansvaret för rekryteringen. Du söker tjänsten via www.lernia.se.

Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut och vi ser därför att du ansöker så fort som möjligt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Sandqvist på 0722-54 11 25 eller via e-post på peter.sandqvist@lernia.se.

Välkommen med din ansökan!

 

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på lernia.se.

ByggnadskonstruktörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
-
-
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Lernia

Ansökan

Webbplats:
https://www.lernia.se/?jobid=59711&ref=platsbanken
Sista ansökningsdag:
2019-03-11


Senaste inkomna jobb