Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Konstruktör till Tectum Byggnader AB

Om tjänsten

Tectum Byggnader AB är ett familjeföretag som levererat Stålbyggnader sedan företagets grundandes 1975 och är ett av de äldsta företagen i branschen. Företaget är centralt beläget i Vinslöv med god närhet till järnvägsstation för bekväm pendling. Försäljningen sker framförallt på den svenska marknaden. Företaget omsätter över 200 miljoner och har idag 18 anställda. Läs mer på www.tectum.se

Konstruktör

Är du en skicklig konstruktör som trivs i en projektledande roll? Vill du var en del av en arbetsplats där varje medarbetare spelar en viktig roll och där din kompetens värderas högt? Nu finns möjligheten till just detta på Tectum Byggnader AB. Tectum är i dagsläget beläget i Vinslöv men kommer att flytta till nybyggda lokaler vid Nya Ängamöllan i Kristianstad under 2020. Välkommen att följa med på denna satsning!

Som Konstruktör kommer du att bli en viktig del av konstruktionsavdelningen. Tectum är en av södra Sveriges största leverantör utav stålbyggnader och levererar allt från industrihallar, rid- och sporthallar till bilhallar och lantbrukshallar. De flesta av dessa är kundspecifika och varierar i storlek och budget. Som konstruktör kommer du att ansvara för konstruktionen av de olika stålbyggnaderna och vara involverad i flera av dessa projekt samtidigt. Dina arbetsuppgifter består till stor del av projektering, beräkning, ritning samt framtagning av materialspecifikationer. Vidare kommer du även att medverka vid olika möten, montageplanering, besiktningar, reklamationshantering mm och tjänsten innehåller flera externa kontakter- dels med kunder men också med leverantörer, byggmästare och montageledare när så behövs.

Vi söker dig med en teknisk eftergymnasial utbildning, exempelvis Civilingenjör eller Byggnadsingenjör, denna kombinerar du med flera års arbetslivserfarenhet av tidigare konstruktionsarbete. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom byggbranschen då denna är högst relevant för tjänsten. Vidare har du goda datakunskaper samt goda kunskaper i AutoCAD, även Revit används inom företaget. Dina språkkunskaper i svenska är mycket goda och du har tillräckligt med engelska kunskaper för att kunna förstå tal och skrift samt själv göra dig förstådd när så behövs vid dialog med externa kontakter.

Dina personliga egenskaper är av högsta vikt för tjänsten. Som person är du driven och engagerad och trivs med att arbeta i en tempostyrd arbetsmiljö där intern och extern kommunikation har en central roll. Du tycker om att ta stort ansvar för det du utför och har ett gott sinne för ordning och reda. Du är en god kollega och lagspelare som är med och bidrar till ett positivt klimat i arbetsgruppen på ett familjärt företag med stort personalfokus. Har du frågor gällande tjänsten eller företaget är du välkommen att ringa rekryterande chef, Göran Persson på Tectum AB, 044-81311.

I denna rekrytering samarbetar Tectum Byggnader AB med Maxkompetens. Låter ovan intressant så tveka inte att skicka in din ansökan till oss! Ansökan tas emot via vår hemsida- www.maxkompetens.se. Sista ansökningsdag är den 24/2 2019. Vid frågor gällande ansökan kontakta rekryteringskonsult Alexandra Ivstam på 044-7814482 eller

ByggnadskonstruktörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Permanent
Lön:
Ej angivet

Arbetsplats

Arbetsplats:
Maxkompetens Kristianstad

Ansökan

Referens:
kCHCpvAQ7GIFIZIxgO2X
Webbplats:
http://www.aplitrak.com/?adid=YS5pdnN0YW0uNTAxNDkuMzEwMUBtYXhrb21wZXRlbnMuYXBsaXRyYWsuY29t
Sista ansökningsdag:
2019-02-26


Senaste inkomna jobb