wc montör

Om tjänsten

ANSTÄLLNINGSFORM:Heltid, Tillsvidare | LÖN:Fast månads- vecko- eller timlön |ANTAL PLATSER:1|
Beskrivning av jobbet
rörmokare specialiserade på alla former av VVS-arbeten som exempelvis renoveringar, stambyten och nyinstallationer. Vi arbetar nära våra pålitliga underleverantörer och beställare. En av våra absoluta styrkor förutom gedigen kompetens är snabb respons och åtgärd av problem. Arbetsplats-Stockholmslän Arbetsuppgifterna innehåller VVS, service, ROT och mindre entreprenader. Tjänsten innebär också mycket kontakter med beställare, konsulter och leverantörer. Arbetsuppgifterna innebär också självständigt arbete, planering ihop med arbetslaget samt frihet under ansvar. Du ska vara en självgående certifierad VVS-montör eller ha minst 3 års erfarenhet. Om du är kille eller tjej spelar ingen roll, bara du gillar att utvecklas på en spännande arbetsplats. Vi tror även att du är en positiv och ansvarsfull person som gillar att jobba självständigt och i lag. Som VVS-montör hos oss stöter du på många olika människor, vilket ställer höga krav både på din sociala kompetens samt din känsla för service. Välkommen med din ansökan via thamer-salman@hotmail.com
Körkort
Bra att ha det
Arbetslivserfarenhet
VVS-montör: erfarenhet efterfrågas
Om anställningsvillkor
Inledande provanställning 6 månader.
Kontaktinformation
E-post
thamer-salman@hotmail.com
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdag, så vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt.
Ange referens VVS-montör.
Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via mejl till: thamer-salman@hotmail.com
ANSÖK VIA MEJL


Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via mejl till:
ANSÖK VIA MEJL
thamer-salman@hotmail.com

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdag, så vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt.

ByggnadskonsultVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Central T Taxi & Bygg AB

Ansökan

Referens:
wc montör
E-postadress:
thamer-salman@hotmail.com
Sista ansökningsdag:
2019-02-10


Senaste inkomna jobb