Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Tekniker inom fjärrvärmebranschen

Om tjänsten

Som mättekniker kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Du kommer främst att arbeta med felsökning på fjärrvärmenät samt med förebyggande underhåll såsom statuskontroll, montage av larmcentraler samt upprättande av ritningsunderlag. Då du kommer att vara ansiktet utåt mot både nya som befintliga kunder ser vi att du är ordningssam, initiativtagande, kundorienterad och serviceminded.

Vi söker dig som har minst 5 års arbetslivserfarenhet inom exempelvis bygg, anläggning, VVS, svetsning/verkstad. Erfarenhet inom fjärrvärme, samt kunskap i AutoCad är ett plus. B-körkort är ett krav.Enrotek AB grundades 2001, med säte i Karlshamn, och är ett av de ledande konsultföretagen i södra Sverige inom fjärrvärmesektorn. Vi erbjuder en helhetslösning till våra kunder, främst kommunala energibolag, från projektering av nybyggnation av fjärrvärme till reparation och underhåll av befintligt fjärrvärmenät samt även skarvisolering av fjärrvärmenät.
Vi växer och söker nu en mättekniker som kommer att arbeta med felsökning, statuskontroll samt uppdatering av ritningsunderlag av våra kunders fjärrvärmenät. Du kommer arbeta både på kontor samt ute i fält.

Drift- och underhållsingenjör, anläggningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
ENROTEK AB

Ansökan

E-postadress:
roland@enrotek.se
Sista ansökningsdag:
2017-12-15
Övrigt:
Vill du veta mer eller söka tjänsten är du välkommen att kontakta Roland Ohlsson på tel: 070-625 96 02 eller via e-mail: roland@enrotek.se. För mer information om företaget se www.enrotek.se Intervjuer kommer att ske fortlöpande.


Senaste inkomna jobb