Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Underhållsingenjör mekanik till Svensk Kärnbränslehantering AB

Om tjänsten

Till vår anläggning söker vi nu en underhållsingenjör som ska vara med och utveckla arbetet tillsammans med oss. Vi står inför flera spännande utmaningar, dels ska anläggningen moderniseras för att klara en förlängd drifttid, dels planerar vi för en utbyggnad av anläggningen.
Ditt ansvar som underhållsingenjör
• Planera och optimera både avhjälpande och förebyggande underhåll inom det mekaniska området
• Bidra till framdrift av anläggningens mekaniska komponentersättnings- och modifieringsärenden
• Utföra analytiska genomlysningar av metoder och arbetssätt för att utveckla underhållsarbetet
• Delta som teknisk resurs i utvecklingsprojekt
• Medverka vid upphandling av material, komponenter och servicetjänster
• Granska, kvalitetssäkra och utveckla styrande dokument och instruktioner

För ytterligare information om tjänsten, kontakta rekryterande chef Bent Vällfors, 0173-888 08. För information om rekryteringsprocessen kan du kontakta rekryterare Åsa Lindwall, 070-304 33 66. Fackliga företrädare är för Saco-SKB Marika Westman, 070-638 34 36, för Unionen Carina Gottfridsson, 0491-76 32 30 och för Ledarna Bo Johansson, 073-807 23 23.

Vi söker dig som har högskoleingenjörsexamen med lämplig teknisk inriktning. Du har dokumenterade kunskaper inom området mekanik, vi tror du har arbetat några år som underhållsingenjör inom kärntekniskt verksamhet och/eller annan process/industri.
Som person är du drivande, ansvarstagande och analytisk och du är mån om arbetsresultat av hög kvalitet. För att lyckas i rollen krävs lyhördhet, en god samarbetsförmåga samt att du gillar att ha många kontaktytor, både inom och utanför företaget.
Du behöver också vara van att använda datorer och dokumenthanteringssystem samt ha en god förmåga att uttrycka dig väl i tal som i skrift.

SKB:s ledningssystem är på svenska varför även tillräckligt goda kunskaper i svenska språket är ett krav. Vid rekrytering förekommer drogtest och registerkontroll. Körkort B är ett krav.


SKB anser att etnisk och kulturell mångfald samt jämn könsfördelning bidrar till verksamhetens utveckling.
Till säljare för rekryteringstjänster: Vi har en medveten rekryteringsstrategi och önskar ej kontakt gällande förslag till rekryteringslösningar.

Svensk Kärnbränslehantering AB, SKB, har uppdraget att ta hand om allt radioaktivt avfall från de svenska kärnkraftverken. Det ska göras på ett säkert sätt för både människor och miljö. I dag driver vi två anläggningar, Slutförvaret för kortlivat radioaktivt avfall, SFR, i Forsmark och Mellanlagret för använt kärnbränsle, Clab, i Oskarshamn. Vi planerar också att bygga ett kärnbränsleförvar i Forsmark och en inkapslingsanläggning i Oskarshamn och har ansökt hos myndigheterna att få bygga ut Slutförvaret för kortlivat radioaktivt avfall för att kunna ta emot rivningsavfall från nedlagda svenska kärnkraftverk. Läs gärna mera på skb.se.

Drift- och underhållsingenjör, anläggningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
VATTENFALL AB
Hemsida:
http://www.skb.se/jobb

Ansökan

Referens:
GE-00217
Webbplats:
http://www.skb.se/jobb
Sista ansökningsdag:
2017-12-10


Senaste inkomna jobb