Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Bygg- / Entreprenadingenjör till Kalkylhjälp i Herrljunga AB

Om tjänsten

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Om företaget
Kalkylhjälp har omfattande erfarenhet av kalkylering inom bygg, el och VVS. Vi skapar pricksäkra kalkyler som hjälper byggherrar, entreprenörer, byggkonsulter och privatpersoner i deras projekt. Företaget har erfarenhet i branschen sedan mitten på 90-talet och är en väl etablerad samarbetspartner som jobbar med kunder över hela landet. Företaget har idag sju medarbetare och har de senaste åren mer än dubblerat personalstyrkan. Kunderna är allt från stora välkända koncernbolag till mindre enmansföretag. Utöver flertalet olika kalkyltjänster erbjuder även företaget projekthjälp med bland annat tjänster så som kvalitetsansvarig, inköpsplanering av under entreprenad och material, kostnadsstyrning och projektledning. Kalkylhjälp tillhandahåller även tjänster i form av bygglovsritningar och konstruktion i byggprojekt.
Dessutom erbjuds utbildningar och programvaror inom Byggsamordnaren, Sektionsdata & Bluebeam.
Kalkylhjälp är ett ungt, hungrigt företag som vill växa men i ett sunt och kontrollera, för oss är det viktigt att sätter personalen i fokus, här ska man kunna jobba och må bra.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer som Bygg- / Entreprenadingenjör på Kalkylhjälp att vara spindeln i nätet för antingen ett eller flera projekt inom byggbranchen beroende på projektens omfattning och storlek. Du jobbar som konsult i nära samarbete med projektet/projektens arbetschefer och platschefer. Dina arbetsuppgifter handla om att planera, samordna, förhandla och upphandla material och tid för projekt samt ansvara för riskanalyser.

Din profil
För att lyckas i rollen som Bygg- / Entreprenadingenjör hos oss på Kalkylhjälp tror vi att du har antingen 3-årig högskoleexamen eller KY utbildning med inriktning mot Bygg- eller Entreprenadingenjör. Alternativt till akademisk examen är att du har flerårig erfarenhet från en ledande befattning så som platschef eller arbetschef.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från av inköp, förhandlingar och upphandlingar.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är driven, noggrann, strukturerad, har lätt för att samarbeta och social. Dessutom är det viktigt att du är duktig och tydlig i din kommunikation med vana att förhandla.
Du har god datavana framförallt Excel.
Har du erfarenheter från programvarorna Sektionsdata, Bluebeam Byggsamordnaren är det meriterande men inget krav.
Du behärskar svenska & engelska i både tal och skrift.

EntreprenadingenjörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
S&C Bemanning i Vårgårda AB
Hemsida:
http://www.soderco.se/

Ansökan

Referens:
3817
Webbplats:
http://soderco.se/jobb/visa?jaid=3817
Sista ansökningsdag:
2019-03-10


Senaste inkomna jobb