Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Entreprenadingenjör Region Öst

Om tjänsten

Nu söker vi en driven, noggrann och engagerad Entreprenadingenjör. Hos oss blir du en viktig del i vårt fortsatta utvecklingsarbete av vår produktionsprocess. Vi har en öppen organisation med gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar. En kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.  
 
ARBETSUPPGIFTER  
Som Entreprenadingenjör kommer du arbeta tillsammans med våra Arbetschefer och samarbeta med våra Platschefer. I rollen arbetar du i huvudsak direkt mot våra pågående byggprojekt men även i tidiga skeden. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:  
 
- Planera och förbereda inför produktionsstart tillsammans med Platschef och Arbetschef      
- Medverka vid kalkylstartmöten, upprättande av inköpsplan samt vid startmöten med underentreprenörer och leverantörer      
- Upprätta slutkostnadsprognoser tillsammans med Platschef samt stötta övriga produktionstjänstemän vid avstämning på kontonivå
- Utföra ekonomiska utredningar samt ta fram beslutsunderlag för metodval med våra Kalkylatorer, Platschefer och Arbetschefer
- Delta i tidigt projektskede och komma med synpunkter från ett produktionsperspektiv med syfte att projektet utformas på ett sätt som möjliggör en rationell och effektiv produktion
- Tillsammans med Arbetschef medverka vid implementering av strategier för produktion i tilldelade projekt      
 
KVALIFIKATIONER  
Vi söker dig som har flera års erfarenhet från byggbranschen varav minst tre år ute i produktion. Du är civilingenjör eller högskoleingenjör mot bygg men även annan utbildning kan vara aktuell i kombination med relevant arbetserfarenhet. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter samt erfarenhet av entreprenadupphandlingar är ett krav. Du talar och skriver det svenska språket obehindrat och körkort är ett krav.  
 
Du är en öppen person med stor personlig drivkraft, är en genomförare med affärssinne. Du har hög samarbetsförmåga, är kvalitetsorienterad och strukturerad i ditt arbetssätt och har ett öga för såväl detaljer som helhet. Vidare är du van vid att såväl söka upp som att förmedla information på ett effektivt sätt. Du har även en god förmåga att skapa trivsel omkring dig.  
 
VI ERBJUDER DIG  
Ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du att trivas hos oss på JM.  
 
PLACERINGSORT
Uppsala  
 
ANSÖKAN                                                                                                                                                                     
Varmt välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 11 december 2017. Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.  
 
KONTAKT
För mer information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Mikaela Hockman på 018-660305 eller mikaela.hockman@jm.se. För mer information om tjänsten kan du kontakta Martin Lundström på 018-495 50 25 eller martin.lundstrom@jm.se.  
 
Vi ser fram emot din ansökan!

EntreprenadingenjörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
08-17
Tillvidareanställning
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
JM AB

Ansökan

Webbplats:
https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=196&ProjectId=188646&DepartmentId=11442&MediaId=5532&SkipAdvertisement=true
Sista ansökningsdag:
2017-12-11


Senaste inkomna jobb