Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Entreprenadingenjör/Upphandlare till Stadsmiljö

Om tjänsten

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Trafikkontoret i Stockholms stad arbetar för att vår huvudstad ska vara ren, snygg och trygg att bo och vistas i. Vi utvecklar trafik- och stadsmiljön för att skapa god säkerhet och framkomlighet. Vi är ca 380 anställda och finns huvudsakligen i Tekniska Nämndhusets lokaler på Kungsholmen i Stockholm.

Stadsmiljöavdelningen har cirka 70 medarbetare och ansvarar för stadsmiljöns utformning på stadens gator och torg. Även vård och utveckling av naturmarksområden ingår i arbetet. I verksamheten ingår planering, investering och förvaltning av kommuncentrala parker, gatuträd och blomsterprogram. Dessutom har avdelningen ansvar för stadsdelsförvaltningars parkinvesteringar över hela staden. Väghållningsuppdraget innefattar vinterväghållning, renhållning, klottersanering, gatuinspektion, vägmarkeringar och beläggningsunderhåll på torg och gatumark. Stadsmiljöavdelningen ansvarar även för Trafik Stockholm där syftet med verksamheten är att få en säkrare och effektivare framkomlighet på våra vägar samt minskad miljöpåverkan.

ARBETSUPPGIFTER
Som entreprenadingenjör/upphandlare på avdelningen Stadsmiljö får du arbeta med och ansvara för en stor upphandlingsvolym, närmare 3 miljarder. Du får en självständig roll där du initierar och projektleder upphandlingar samt agerar konsultativt mot verksamhetsansvariga både vad gäller upphandlingen i stort, kravspecifikationer och kontraktsfrågor. Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling och ligger i framkant när det gäller GPS-positionering och uppföljning av entreprenörernas arbeten.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har ingenjörsutbildning eller motsvarande med inriktning mot bygg och anläggning. Vi söker dig med erfarenhet av att självständigt projektleda och driva upphandling av drift- och anläggningsarbeten eller erfarenhet som byggledare eller arbetsledande funktion inom entreprenadföretag. Du känner till de olika entreprenadformerna och har förhandlingsvana. Du har kommit i kontakt med regelverken AB, ABT, ABK, AF, AMA och AMA anläggning. Som person är du strukturerad, självständig, drivande och beslutsmässig. Du har en god förmåga att uttrycka dig i skrift på det svenska språket.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

EntreprenadingenjörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Stockholms stad, Stadsmiljö

Ansökan

Referens:
A35391
Webbplats:
http://jobbistan.stockholm.se/Public/Apply.aspx?guidAssignment=99c8893d-bb37-4e6b-afe7-c3297c3e148a&TK=ff1c4a45-2fa8-476f-b1f0-f0d1aebf73b2
Sista ansökningsdag:
2015-09-22


Senaste inkomna jobb