Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Entreprenadsingenjör

Om tjänsten

Peab är Nordens Samhällsbyggare med 13.000 anställda och en omsättning överstigande 43 miljarder kronor. Koncernens dotterföretag har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.


Till vårt arbetschefsområde i Örebro förstärker vi nu vår verksamhet och söker efter en Entreprenadingenjör.

Vår arbetsgrupp i Örebro arbetar med både industri/betongjobb samt reguljära markarbeten. Exempel på arbeten som vi utför är markarbeten vid nyetableringar, vindkraftfundament, betongsilar, broar och brorenoveringar samt betongarbetet i industrihallar.

Som entreprenadingenjör hos oss på Peab har du en central roll. Du har ett nära samarbete med arbetschefen och ansvarar för förfrågningsunderlag, kalkylering, anbudsförslag samt administrativ- och ekonomisk uppföljning. Du kommer att vara med vid projektstart, anbudsöverlämnade och igångsättning av projekt.

Andra viktiga uppgifter i rollen är att arbeta med kalkylarbetet så som planering, inköp, budget och kontraktsadministration. Du kommer tillika att fungera som ett viktigt stöd åt våra platschefer i tekniska och ekonomiska frågor i olika projekt.

Sökande

Vi söker dig som har arbetat i liknande befattningar tidigare alternativt som arbetsledare och/eller platschef under 2-5 års tid. Du har en teknisk utbildningsbakgrund inom bygg och anläggning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Det är ett krav att du har goda kunskaper i kontraktsadministration, AMA, MER, AB samt ABT.

Vi söker dig som är affärsinriktad, prestationsinriktad och som drivs av att se färdiga resultat. Kontraktsadministration och projektekonomi är kompetenser som är ett krav för tjänsten samt att ha erfarenhet och förståelse för ett strukturerat inköpsarbete. Andra viktiga egenskaper är god samarbetsförmåga både internt och externt, initiativrik samt strukturerad

Då vårt fokus är vår kund, vill vi att du är en lojal medarbetare, både mot oss och mot vår kund. Gillar du dessutom att se möjligheter i olika projekt och har förmåga till merförsäljning ser vi det som ett extra plus!

B-körkort erfordras för denna tjänst.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling.

Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

EntreprenadingenjörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
40 timmar/vecka
Enl ök
Lön:
Enl kollektivavtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Peab Anläggning AB, Region Mellansverige
Hemsida:
http://peab.se

Ansökan

Webbplats:
https://peab.easycruit.com/vacancy/application/1485346/6879?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2015-09-18


Senaste inkomna jobb