Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Mark-/Landskapsingenjör

Om tjänsten

Att utveckla ett hållbart samhälle kräver engagemang, helhetssyn och förmåga att knyta ihop enskilda expertkunskaper till en komplett lösning. Detta är en del av vardagen för oss på Norconsult. Vi är en av Nordens största rådgivare inom samhällsplanering och projektering. Med helhetsperspektiv och tydlig miljöprofil hjälper vi våra uppdragsgivare att lyckas på resan från vision till verklighet.

Job DescriptionAtt utveckla ett hållbart samhälle kräver engagemang och förmåga att knyta ihop enskilda expertkunskaper till en komplett lösning. Detta är en del av vardagen för oss på Norconsult.
Med helhetsperspektiv och tydlig miljöprofil hjälper vi våra uppdragsgivare att lyckas på resan från vision till fungerande verklighet.

Norconsults Landskapsteam gestaltar, planerar och projekterar offentliga och privata miljöer i planering och byggnadsprocessens alla faser. Teamet består av 15 medarbetare och har en bred produktportfölj bestående av allt från små innergårdar till stora offentliga miljöer, kulturhistoriska anläggningar och infraprojekt.
Vår kompetens är både djup och bred och vi är lika många arkitekter som ingenjörer.

Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vårt huvudkontor är beläget i fina lokaler vid vattenkanten på Lindholmspiren i Göteborg.


Arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara för att framställa förfrågningsunderlag, handlägga och projektera uppdrag inom mark och anläggning. Som uppdragsledare har du omfattande kontakt med beställare och arbetar nära andra konsultkategorier i tvärfackliga uppdrag.
Närmast samarbete sker med Arkitektur, Plan, VA, Miljö, Geoteknik, Geodesi och Väg. Det finns inget som främjar intern konkurrens hos Norconsult och teamet värdesätter nära samarbeten både internt som externt.


Vi vill att du:
• Har relevant ingenjörsutbildning inriktad på landskap eller mark
• Har minst 10 års erfarenhet av att arbeta med markprojektering
• Är väl förtrogen med att ta fram förfrågningsunderlag för såväl utförandeentreprenad som totalentreprenad och ser 3D-modellering som ett viktigt redskap

Du är en person som värdesätter ett utvecklande teamarbete i dina uppdrag med såväl kunder som kollegor. Kreativitet och samarbete är två starka ledord för oss och också för dig som är nyfiken på den här tjänsten.


Vi erbjuder dig:
• En anställning i ett företag som till 100 % ägs av sina medarbetare
• Spännande och intressanta projekt
• Bra anställningsvillkor och goda karriärmöjligheter
• Kompetensutveckling
• Samarbete med många olika kompetenser över hela Sverige och i olika länder
• Inspirerande arbetsmiljö med möjlighet att påverka
• Våra värderingar som innebär att vi är kompetenta, engagerade, inkluderande och pålitliga. Detta präglar vårt arbetssätt internt och i alla våra möten med omvärlden

I den här rekryteringen samarbetar Norconsult med Dfind Science & Engineering. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Martina Berg, 072-706 42 32, martina.berg@dfind.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Our OfferEn anställning i ett företag som till 100 % ägs av sina medarbetare
Spännande och intressanta projekt
Bra anställningsvillkor och goda karriärmöjligheter
Kompetensutveckling
Samarbete med många olika kompetenser över hela Sverige och i olika länder
NA

MarkingenjörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Full time 40 hours per week
40 hours per week
Lön:
NA

Arbetsplats

Arbetsplats:
Norconsult
Hemsida:
http://www.norconsult.se/

Ansökan

Webbplats:
https://norconsult.wd3.myworkdayjobs.com/Norconsult_Career_Site_Sweden/job/Gteborg/Mark--Landskapsingenjr_REQ-1058/apply
Sista ansökningsdag:
2019-03-10


Senaste inkomna jobb