Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Mätningsingenjör/MBK-ingenjör

Om tjänsten

På Lidingö hör arbete samman med hälsa. För våra 2 500 anställda är friskvård och utveckling i arbetet centrala inslag. När du mår bra så gör du också ett bra jobb, och kan ge 45 000 Lidingöbor den bästa servicen. 15 minuter från Stockholms central, mitt i naturen.

Vi arbetar utifrån värdegrunden - Vilja och Våga.

Miljö- och stadsbyggnadskontoret arbetar med översiktlig planering, detaljplaner, bygglovsärenden, kartor, mark- och exploateringsärenden och miljö- och hälsoskyddsärenden. Kontoret ger också råd och information i samband med byggande och fastighetsbildning. Stadens verksamhet baseras på ett kundfokus.

Kart- och mätfunktionen tillhör den administrativa enheten och är en av fem enheter på kontoret. Enheten består idag av sex personer med mätning, kartframställning och GIS som specialitet. Vi producerar och förvaltar geografisk information som t ex baskartan, tätortskartan samt ortfoton och laserdata. Informationen används sedan i hela samhällsbyggnadsprocessen, både för planering, projektering och GIS-analyser. I vårt arbete utför vi inmätningar, utstakningar och lägeskontroller med totalstation och GNSS. Vi gör även förrättningsförberedande arbeten och bistår den statliga lantmäterimyndigheten med fastighetsutredningar, mätning och gränsmarkering. Två mätningsingenjörer arbetar heltid med mätningsrelaterade frågor och en av dessa tjänster skall nu besättas.

ARBETSUPPGIFTER
Som mätningsingenjör i Lidingö stad arbetar du med alla typer av mätningsuppdrag såsom mätning för nybyggnadskarta, utstakning, lägeskontroller, förrättningsmätning samt ajourhållning av databaserna för kommunal planering. Vi bygger också upp kompetens att använda ESPA för att ajourhålla vår baskarta. Du kommer arbeta med alla delar i procesen
för nybyggnadskartan dvs mätning, beräkning samt även framställandet av kartan. Vi arbetar både i lag och med enmansstation beroende på vilken typ av uppdrag det gäller. För kartframställning och ajourhållning arbetar vi med Topocad, Espa och Trimble instrument.

Hos oss får du en inspirerande vardag med goda utvecklingsmöjligheter.

KVALIFIKATIONER
Till den här tjänsten söker vi dig som har högskoleutbildning inom kart- och mätteknik, YH-utbildning, mätningsingenjör eller motsvarande kompetens. Vi söker någon som har några års praktisk yrkeserfarenhet, gärna av kommunal mätning. Vi ser vi det som meriterande om du också har erfarenhet av Espa. Körkort B är ett krav.

Du som söker är självgående och strukturerad, du tar ansvar för din uppgift och planerar och prioriterar på ett effektivt sätt. Du har god samarbetsförmåga och är lyhörd i mötet med såväl kollegor som kunder. Vi ser också att du är serviceinriktad och flexibel.

ÖVRIGT
Besök gärna vår webb om stadens arbetsliv och lediga jobb: www.lidingo.se/jobbahososs

Eller kontakta oss via Facebook: www.facebook.com/jobblidingo

Mätningsingenjör/MBK-ingenjörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. .
Lön:
Individuell lönesättning.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Lidingö stad, Miljö- och stadsbyggnadskontoret

Ansökan

Referens:
A497811
Webbplats:
https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0257ced6-2466-4d35-ba41-016a818d49d6&TK=9ff15fa8-0c17-4cc3-9bbe-cccb8f946e10
Sista ansökningsdag:
2015-09-20


Senaste inkomna jobb