Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Produktionsledare inom byggproduktion

Om tjänsten

För närvarande söker vi två stycken Produktionsledare inom byggproduktion. Du har en utbildningsbakgrund som ingenjör, antingen högskole- eller civilingenjör alternativt har du erhållit likvärdig kunskap genom din yrkeserfarenhet. Du arbetar kanske på ett av de större byggbolagen med uppgifter som blivit rutin och söker en riktig utmaning? Då är du varmt välkommen. På Defigo utmanas du dagligen och frihet under ansvar är viktiga ledord i företagets kultur. Antingen sjunker du eller så lär du dig att simma.


Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning, antingen högskoleingenjör eller civilingenjör. Du kanske är ny på marknaden och är intresserad av att utvecklas inom ditt yrke? Eller så har du mycket yrkeserfarenhet och vill testa på något nytt och få en utmaning?
Du ska gärna ha minst ett halvårs yrkeserfarenhet.
På Defigo kommer du få ta mycket ansvar och testa på olika arbetsuppgifterna vilket innebär att du som person måste vara ansvarsfull, strukturerad, ambitiös och även våga ta initiativ. Vi sätter stort värde vid personliga egenskaper och erfarenheter och vårt mål är att du ska bli den bästa möjliga versionen av dig själv.
Då vi är ett litet företag finns stora möjligheter att anpassa tjänsten efter dina intresseområden.Defigo startade upp hösten 2015 och är ett kunskapsbolag inom Fastighetsutveckling och projektstyrning inom bygg. Defigos affärsidé är att driva projekt från ”ax till limpa”. Som arbetsgivare vill vi vara flexibla mot våra anställdas behov för att skapa oss det bästa möjliga laget vilket möjliggör bästa resultatet.

För närvarande är vi sju anställda på Defigo med ett fördubblingsmål under 2017-2018, var med och väx med oss!

Produktionsingenjör, byggVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Defigo AB
Hemsida:
http://www.defigo.nu

Ansökan

Referens:
Produktionsledare
E-postadress:
sandra@defigo.nu
Sista ansökningsdag:
2017-12-21
Övrigt:
Vi tillämpar provanställning i sex månader. Vi läser ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 18 december 2017.


Senaste inkomna jobb