Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Brinner du för trafiksäkerhet och vill representera ett driftledande för...

Om tjänsten

Arbetschefsområde Väst är i en spännande och expansiv utvecklingsfas där vi hela tiden förnyar och förbättrar oss mot framtidens marknad. Vår affär Trafikanordningar är en viktig pusselbit mot satsningen för säkra arbetsplatser och trafikanordningar. Nu är vi på jakt efter dig som vill arbeta med Trafikanordningar och säkerhet på väg (TA) med placering i Göteborg.

Tjänsten
I tjänsten, som vi i branschen benämner som TA-ingenjör, upprättar du digitala trafikanordningsplaner utifrån gällande regelverk och projektens utformning. Du får även granska och utföra kontroll av trafikanordningsplaner. Arbetsuppgifterna innebär många kontakter med både externa och interna beställare samt att vara rådgivande åt väghållarens trafikingenjörer. Du marknadsför verksamheten och arbetar ständigt med att hitta nya arbeten och projekt till verksamheten. I arbetsuppgifterna ingår även att upprätta underlag för fakturering.

Vem är du?
Du bör ha en teknisk utbildning på minst gymnasienivå eller erfarenhet av liknande arbete för att trivas i rollen. Vi ser gärna att du är högskoleingenjör i exempelvis samhällsbyggnad, väg och vatten, trafikteknik eller liknande.

Men vi vågar tänka nytt!
Har du inte den typen av utbildningen men är duktig på CAD och tycker att den här tjänsten verkar väldigt intressant? Då är du också varmt välkommen till att söka! Kunskaper i CAD är mycket meriterande. Du kommer ha många samverkansytor vilket innebär att du måste vara serviceinriktad, kommunikativ och uppskatta goda samarbeten externt med våra kunder såväl som internt med kollegor. I någon form bör du ha kommit i kontakt med gällande regelverk och trafiksäkerhetsfrågor. Du har generellt sett ett stort säkerhetstänkande. Du bör ha mycket god lokalkännedom i Göteborg med omnejd. Det är meriterande om du har Trafikverkets kravkurser och TRI-utbildning. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig
På kontoret i Göteborg finns hjälpsamma kollegor som guidar dig i din roll, du blir snabbt en i gänget. Vi sitter i trivsamma lokaler på Grimboåsen i öppet kontorslandskap.Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Tillsammans tar vi nästa steg genom att lyssna på kunderna och utveckla hållbara lösningar. Det finns med andra ord många fördelar att dela väg med oss.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Fredrik Hansson på tel. 031-656534 eller HR-partner Elin Sjölander på tel. 036-151426.

Läs gärna mer om Svevias arbete med Trafikanordningar här: https://www.svevia.se/dina-beh... (https://www.svevia.se/dina-behov/trafikanordning.html)

Vi undanber oss bestämt säljsamtal för ytterligare annonsering.

TrafikingenjörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Anställningstid enligt överenskommelse
Lön:
Lön enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Svevia
Hemsida:
http://www.svevia.se

Ansökan

Webbplats:
https://jobb.svevia.se/jobs/190230-brinner-du-for-trafiksakerhet-och-vill-representera-ett-driftledande-foretag?promotion=76133-arbetsformedlingen
Sista ansökningsdag:
2019-03-17


Senaste inkomna jobb