Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Parkeringssamordnare

Om tjänsten

Helsingborg är platsen för skapande och engagemang.
Här finns möjligheterna för dig som vill utveckla och utvecklas.
Helsingborg är staden för dig som vill något.

Trafikenheten är en del av Stadsmiljöavdelningen som utformar och utvecklar stadens offentliga rum såsom gator, parker, torg, stränder och naturområden. Vi bygger om och bygger nytt, gör staden mer trygg och mer tillgänglig och arbetar med stadens trafik.

Trafikenheten har idag 16 medarbetare. Parkeringsfrågorna handläggs av en grupp på 4 personer där du är tänkt att ha en samordnande funktion. Enheten ansvarar för den dagliga och den samlade trafikplaneringen för 5-10 år framåt.ARBETSUPPGIFTER
I en expansiv region med målen att utvecklas hållbart och miljövänligt är parkeringsfrågorna en viktig del. Staden har flera intressanta utmaningar att arbeta med, parkeringsfrågorna blir allt viktigare ju mer vi förtätar staden, vidare expanderar staden i en sådan takt att din kompetens behövs för att möta efterfrågan. I arbetsuppgifterna finns idag ett brett uppdrag med allt från ny och ombyggnad av parkeringsanläggningar, beställaransvar för parkeringsövervakning till p-köpsavtal och beslut om parkeringsreglering.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett stort intresse för att arbeta med stadsutveckling och med erfarenhet av arbete inom trafik- och parkeringsområdet. Du har parkeringskompetens med utbildning som civilingenjör eller motsvarande. Vidare har du arbetat inom området minst 5 - 10 år, gärna inom både kommunal och privat sektor.
Det krävs att du är självgående, utvecklingsorienterad och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Tjänstens karaktär kräver också att du är utåtriktad och har god samarbetsförmåga. Du har ett strategiskt tänkande samt kan strukturera och ta initiativ. Vikt läggs också vid att du är beslutsmässig och får saker genomförda både för egen del och genom andra, liksom att du på ett förtroendefullt sätt kan föredra och argumentera för dina ärenden.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Aditro Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Aditro Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Aditro Recruit 0771-704 704.

TrafikingenjörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: snarast enligt överenskommelse.
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Helsingborgs stad, STADSBYGGNADSFÖRVALTNINGEN
Hemsida:
http://www.helsingborg.se/stadsbyggnadsforvaltningen

Ansökan

Referens:
C3812
Webbplats:
https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=715bf72a-4af2-4423-8d9e-864b2f6685fe&TK=af1edbb0-4543-401d-8892-1f7e7e84c9e2
Sista ansökningsdag:
2015-12-13


Senaste inkomna jobb