Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Projektör

Om tjänsten

Bergslagens kommunalteknik är ett tekniskt kommunalförbund. Förbundet har skapats av de fyra Bergslagskommunerna Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora och har sitt säte i Nora. Förbundet arbetar inom fyra områden: Avfall och återvinning; Gata; park och idrott; Lokal- och miljöservice samt Vatten och avlopp. Bergslagens kommunalteknik omfattar idag ca 180 anställda i fyra kommuner. Bergslagens kommunalteknik strävar efter en balanserad köns- och åldersfördelning och värdesätter den kompetens som etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Avdelningen
Tjänsten som projektör kommer att tillhöra en på förbundet nyinrättad gemensam planeringsavdelning. Inom avdelningen finns verksamheter såsom återvinning, gata/trafik, park/skog, idrott, lokal- och miljöservice samt VA-anläggning och VA-ledningsnät. Totalt arbetar ca 30 medarbetare inom avdelningen.

Uppdrag
Som projektör kommer du att arbeta med projektering av gator, vägar och GC-vägar, samt projektering och dimensionering av vatten och avlopp. Du kommer att rita plan- profil- samt sektionsritningar i auto-cad/Novapoint som arbetsverktyg. Kalkylering blir också en del i dina uppgifter liksom framställande av kompletta förfrågningsunderlag och bygghandlingar. Även utredning i tidiga skeden kan bli aktuellt samt projekt- och byggledning i mindre projekt.
Arbetet ska genomsyras av ett helhetsperspektiv och drivas i samstämmighet med vår värdegrund förtroende, öppenhet, respekt och engagemang.

Kvalifikationer
Vi söker dig med relevant högskoleutbildning och/eller erfarenhet som kan prövas likvärdig. Erfarenhet av verksamhetsområdet är meriterande. Vi förutsätter att du har en god samarbetsförmåga och intresse av att driva utveckling utifrån ett helhetsperspektiv. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.
Som person ska du vara målmedveten och ansvarsfull. Du har förmåga att planera och är noggrann i ditt arbete. Utöver detta förväntas du ha goda sociala färdigheter och uppskattar samverkan med andra.

Arbetstid/Varaktighet
Tillträde av tjänsten 2015-10-01 eller efter överenskommelse.

Fackliga kontaktpersoner
Vid Bergslagens kommunalteknik finns Kommunal, Ledarna, Saco och Vision representerade. De nås via kommunens växel 0587-55 00 00.

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Väg- och vattenbyggnadsingenjörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Vikariat from 2015-10-01 tom 2016-09-30 som kan leda till tillsvidareanställning.
Lön:
Individuell lönesättning tillämpas.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Bergslagens Kommunalteknik
Hemsida:
http://www.bergslagens-kt.se

Ansökan

Referens:
Plan1509
Övrigt:
Ansökan görs via länk: http://www.hrsupporten.se/bkt.php


Senaste inkomna jobb