Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Veteran inom VA sökes!

Om tjänsten

Om jobbet
Hos oss på ÅF finns många pensionärsanställda som tillför en enorm kompetens. Nu är vi i behov av en riktigt senior VA-guru som vill vara mentor åt de yngre, teknikspecialist i våra mest komplexa projekt och ett bollplank på daglig basis.
VA-sektionen i Stockholm är ett glatt gäng bestående av både mer och mindre erfarna projektörer, utredare och uppdragsledare inom VA. Vi har kontor både i Solna och Liljeholmen och det är fritt att välja vilket kontor du vill höra till.

Vem är du?
Vi söker dig som har arbetat med VA-teknik i många år, gärna decennier. Du har en mycket hög teknikkompetens och du är väl förtrogen med AMA-koder. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av mark-, väg-, eller gatuteknik också.
Snarare än att vara ung och mitt i karriären ser vi gärna att du är trygg, kunnig och riktigt senior. Kanske är du pensionär, men inte helt färdig med arbetslivet och vill arbeta på timme? 
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder
Vi vet att medarbetare som mår bra, både fysiskt som psykiskt, är den viktigaste framgångsfaktorn. Därför fokuserar vi på säker arbetsmiljö och balans mellan arbete och fritid.  
Som senior specialist hos oss får du får möjlighet att dela med dig av dina erfarenheter, umgås i en mycket dynamisk miljö och få många nya kollegor och vänner. Tillsammans tar ni er an komplexa projekt och levererar morgondagens infrastrukturlösningar. Vårt arbete med mångfald är ständigt pågående. En mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden.

Om företaget
ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.ÅF Making Future.

Väg- och vattenbyggnadsingenjörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
ÅF AB
Hemsida:
www.afconsult.com

Ansökan

Referens:
11089
Webbplats:
http://www.afconsult.com/jobs/sv/11089/C32BE007-E61F-4F63-B7DF-AA9F57290CAA
Sista ansökningsdag:
2019-03-14


Senaste inkomna jobb