Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Junior Projektingenjör sökes till Consilium

Om tjänsten

Har du en YH- eller högskoleutbildning inom el och vill ta dig an rollen projektingengör på ett världsledande företag inom olja och gas? Gillar du att vara den som tar ansvar och kommunicerar både internt och externt? Då är det här tjänsten för dig! Vår kund söker nu en junior projektingenjör till sin verksamhet. Behovet är omgående, så skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Consiliums räkning en Projektingenjör. Vår kund är en av världens ledande leverantörer av produkter och system för säkerhet och navigation. Produktprogrammet omfattar bl.a. brandskydd, detektion av gas och utsläpp av rökgaser, liksom navigationsutrustning.

I rollen som Projektingenjör kommer ditt fokus ligga på att driva projekt framåt och bidra med teknisk support internt, men även externt till kunder och återförsäljare. Du kommer vara spindeln i nätet och kommer tillsammans med en projektledare ansvara för olika projekt. Du kommer att tillhöra ett team på 6 projektledare och 5 ytterligare projektingenjörer där du jobbar tätt ihop med en av projektledarna.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Consilium. Uppdraget sträcker sig initialt över ett år för att täcka ett vikariat, men det finns goda möjligheter till förlängning.

ARBETSUPPGIFTER
Som Projektingenjör kommer du ta ett stort ansvar där du själv får besluta om hanteringen av projektändringar och hur orders kan konfigureras på bästa sätt. Tillsammans med dina kollegor prioriterar du företagets olika projekt och resurser där du har en öppen dialog med berörd personal vid eventuella projektförändringar. Vid tillfälle kan du även komma att få agera säljare mot företagets kunder.

Du kommer bland annat att:


* Ge teknisk support till kunder & återförsäljare, men även internt
* Framställa placerings- och kabelritningar för produktion och installation ombord
* Ha ansvar för FAT och kontakt med kund vid bl.a. projektändringar
* Genomföra ekonomiska uppföljningar och ansvara för budget


VI SÖKER DIG SOM
* Har en ingenjörsexamen inom elektroteknik elkraft, mekatronik eller YH-/KY-utbildning inom el


* Har mycket goda elkunskaper
* Talar och skriver svenska och engelska obehindrat, då båda språken används frekvent i tjänsten


Det är meriterande om du:


* Har kunskaper i CAD
* Har erfarenhet av el-installation


Som person är du positiv och värdesätter samspelet mellan både kollegor och kunder då du har både intern och extern kontakt. Problem som dyker upp ser du som utmaningar där fokus ligger på att hitta kreativa lösningar på eget initiativ. Du har en god samarbetsförmåga där du tar stort ansvar för att hålla de deadlines som satts.
Vidare är du noggrann, självgående och strukturerad för att uppnå bästa möjliga resultat.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: I januari 2019
* Omfattning: Heltid på minst ett år
* Lön: Timbaserad månadslön
* Placering: Göteborg, Hisingen
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.


* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här


INFORMATION OM FÖRETAGET
Consilium är en av världens ledande leverantörer av produkter och system för säkerhet och navigation. Produktprogrammet omfattar bl a brandskydd, detektion av gas och utsläpp av rökgaser, liksom navigationsutrustning. Dessutom marknadsförs automationssystem och brandskyddsssystem framförallt till olje- och gasindustrin. En viktig del av kundens arbete är att bidra till att skydda människor, miljön och materiella värden. Målet är att vara kundens förstahandsval när säkerheten står i fokus och erbjuda marknadens bästa kundvärde. Genom att utnyttja koncernens kompetens, långa erfarenhet och höga innovations-förmåga, ska företaget utvecklas till en ledande aktör inom valda marknads- och produktsegment och därigenom skapa värden för aktieägarna.

VägingenjörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Ett år med möjlighet till förlängning
Kontorstider
Lön:
Enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Academic Work
Hemsida:
http://www.academicwork.se

Ansökan

Referens:
15017474
Webbplats:
http://www.academicwork.se/jobad/junior-projektingenjor-sokes-till-consilium/15017474?apply=1
Sista ansökningsdag:
2019-03-12


Senaste inkomna jobb