Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Junior projektledare som vill bidra till bättre miljö!

Om tjänsten

Är du redo för att ta nästa steg i karriären med ett starkt intresse för projektledning? Vill du arbeta i en roll där du får ta mycket ansvar och vara med och lösa utmanande problem för att driva arbetet framåt? Trivs du med att arbeta i projektform och leverera mot tydliga mål på en arbetsplats som värdesätter ambition, delaktighet, driv och ansvar? Då har du nu möjligheten att ansluta dig till ett företag som erbjuder goda utvecklingsmöjligheter!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Inoceans räkning en junior projektledare till deras kontor i Gårda, Göteborg. Inocean har en internationell verksamhet och en unik kompetens inom offshore vind. Inocean hjälper kunder att bygga vindparker offshore, med såväl fasta som flytande installationer. Inocean jobbar i alla projektfaser, från tidiga förstudier, till byggnation och testning offshore. På kontoret i Göteborg arbetar idag cirka 20 personer där alla arbetar i olika projekt, där de gemensamt i ett team samverkar såväl internt som med externa parter, för att på bästa sätt ta till vara kompetens, nå projektmål och leverera projektet enligt plan. Miljön på kontoret präglas av ödmjukhet, framåtanda och prestigelöshet, med en hög vilja att leverera i tid och hjälpa kunder lösa utmanande problem.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Inoceans önskemål är att alla samtal och mejl kring tjänsten går till Academic Work.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Inocean. Uppdraget kommer att vara på heltid och Inoceans intention är att du på sikt ska bli anställd direkt hos de, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER
Som projektledare hos Inocean kommer du att börja med mindre projekt eller delprojekt för att successivt få större och mer utmanande uppdrag. Du kommer att vara delaktig och ansvarig för alla projektfaser men även vid försäljning av nya projekt.

Ett vanligt projekt börjar med planering och klargörande av projektets leveranser för att sedan övergå i en genomförande fas. Det kan innefatta specifikationer, samla in information, ta fram design filosofier, konceptutveckling och utvärdera alternativ. Du kommer även ansvara för tillverkning och installationsfrågor, vilket även kan innefatta tillverkning och installation offshore samt testning.

Arbetet innebär kontakt med kunder, leverantörer och andra externa parter. I tjänsten ingår resor, bland annat resor till kundmöten, besök och/eller uppföljning på varv, möten med andra partners, samt resor offshore.

Tjänsten passar dig som har ett stort tekniskt intresse, men med ambitionen att jobba mer generellt och utvecklas i rollen som projektledare och ta ett större ansvar.

VI SÖKER DIG SOM
* Har studerat en teknisk ingenjörsutbildning på minst högskolenivå, med fördel inom skepps, maskin, energi, utvecklingsingenjör, elektronik eller bygg.


* Har minst ett års arbetslivserfarenhet från teknikbaserade projekt
* Talar och skriver obehindrat på engelska och svenska.


Det är meriterande om du


* Har specifik branscherfarenhet från marina projekt inom exempelvis olja och gas eller vind.


Som person är du strukturerad och har god förmåga att koordinera ditt arbete, då det är du som har det yttersta ansvaret för projektet, samtidigt skall du vara flexibel och kunna hantera viss osäkerhet och oplanerade händelser. Du har ett starkt inre driv och räds inte för att ta dig an nya utmaningar eller ta initiativ för att driva arbetet framåt. Vi ser att du är prestigelös och tar dig an olika uppgifter för att klara dina leveranser i projektet. Arbetet sker i projektform, så vi ser gärna att du har god samarbetsförmåga samtidigt som du är självgående när det gäller att driva projektet framåt. God förmåga att finna lösningar, lösa problem och finna alternativa vägar är viktig för att lyckas. Slutligen är du kommunikativ med förmåga att hantera många kontaktytor samt ansvara för att uppdatera alla involverade i projektet.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående eller enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, kontorstider
* Placering: Göteborg
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Inoceans önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på (mailto:gbg03@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.


* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

VägingenjörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Kontorstider
Lön:
Enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Academic Work
Hemsida:
http://www.academicwork.se

Ansökan

Referens:
14997301
Webbplats:
http://www.academicwork.se/jobad/junior-projektledare-som-vill-bidra-till-battre-miljo/14997301?apply=1
Sista ansökningsdag:
2017-12-21


Senaste inkomna jobb