Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Tidplanerare med kunskaper i Primavera till Sweco

Om tjänsten

En fena på tidplanering och intresse för processindustrin? Viljan att bli en del av ett företag med framåtlut och kompetenta kollegor? Då kan rollen som Tidplanerare hos Sweco vara rätt steg för dig!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Swecos räkning nästa medarbetare med intresse och erfarenhet av tidplanering. Du kommer att sitta i öppet kontorslandskap i nya och fräscha lokaler belägna vid Ullevi. Du blir en del av en grupp med olika kompetenser som framförallt fokuserar på processindustrin där din roll blir att säkerställa tidplanering och uppföljning i projekten.

Sweco är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser som aktivt tar ansvar för miljö och samhälle, som i sin tur skapar verklighet av visioner. Sweco tar även ansvar för personal och personlig utveckling, för gruppdynamik och ett behagligt arbetsklimat. Du får därmed en omväxlande och dynamisk arbetsplats med stora möjligheter till utveckling.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sweco där intentionen på sikt är att du ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

ARBETSUPPGIFTER
Som en del av detta team kommer du att arbeta fram olika tidplaner för varierande projekt inom processindustrin och det nukleära. Du kommer dra nytta av dina kollegors erfarenhet men blir också en viktig kugge i lagbygget utifrån dina kunskaper inom tidplanering. Det är framförallt Primavera som kommer till användning och vi ser därför att du antingen har tidigare erfarenhet av verktyget alternativt har några års erfarenhet av tidplanering vilket medför att du snabbt kan skapa kompetens inom det specifika tidplaneringsverktyget.

Du kommer exempelvis:
* Upprätta tidsplan för projekt och ansvara för uppföljning samt rapportering
* Leda planeringworkshops
* Identifiera kritiska moment i uppdragets genomförande
* Sammanställa och presentera statusrapporter
* Kommunicera uppdragets framdrift och revidera planen längst projektet

För att passa och trivas i denna roll hos Sweco tror vi att du som person gillar att arbeta strukturerat och i viss mån också med relativt repetativa arbetsmoment. Du har vidare ett intresse för kvalitet och vill alltid ligga steget före genom din blick för helheten.

VI SÖKER DIG SOM
* Har en teknisk bakgrund och intresse för tidplanering
* Har dokumenterad erfarenhet i något tidsplaneringsverktyg, gärna Primavera
* Besitter goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift
* Innehar körkort B

Som person är du noggrann och trivs i en dynamisk roll. Det är mycket viktigt att du gillar struktur och arbetar kvalitativt då informationen du ansvar över måste registreras rätt för att inte orsaka fel i projekten. Då du samarbetar med flera personer i olika projekt ser vi vidare att du besitter hög serviceförmåga och att du tycker det är roligt att kastas mellan arbetsuppgifterna. Du och kollegorna strävar alltid efter avdelningens gemensamma framgång genom att dela erfarenheter.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.


* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

VägingenjörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
8-17
Lön:
Enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Academic Work
Hemsida:
http://www.academicwork.se

Ansökan

Referens:
15021188
Webbplats:
http://www.academicwork.se/jobad/tidplanerare-med-kunskaper-i-primavera-till-sweco/15021188?apply=1
Sista ansökningsdag:
2019-03-12


Senaste inkomna jobb