Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

ByggserviceSnickare

Om tjänsten

Det går bra för Tommy Byggare. Vill du arbeta som byggservicesnickare under stor frihet med eget ansvar i ett gott gäng?
Ansök nu!

Dina arbetsuppgifter:
Som servicesnickare inom vår byggserviceverksamhet kommer du att ha tät kontakt med våra kunder och du ansvarar för genomförandet av projekten.

Dina egenskaper:
Vi söker dig som har yrkesbevis samt goda kunskaper inom bygg. Du har stor erfarenhet av att genomförabåde mindre och större byggserviceprojekt. Du är serviceinriktad, social och nyfiken och ser det som en självklarhet att överträffakundens förväntningar.
Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och som snickare inom vår byggserviceverksamhet är det viktigt att du kan sehelheten, och är strukturerad då du har många projekt på gång samtidigt.

För mer information om tjänsterna, kontakta Personalsamordnare Ola Gustafsson på 0703-77 26 56 eller HR-chef Tommy Larsson 0322-650 423, 0703-77 26 45.

Vi ser fram emot att få din ansökan till jobb@tommybyggare.se senast 18 september. Ange "Snickare Byggservice Göteborg" i din ansökan.

Länk till annonsen:
http://tommybyggare.se/jobba-hos-oss

Träarbetare/SnickareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Tommy Byggare AB

Ansökan

Referens:
Snickare Byggservice Göteborg
E-postadress:
jobb@tommybyggare.se
Sista ansökningsdag:
2015-09-18


Senaste inkomna jobb