Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Snickare till Luleå

Om tjänsten

JOBBiNORR Personalförsörjning AB är ett auktoriserat Bemannings-, och Rekryteringsföretag från Norrland med huvudkontoret i Luleå men verksamhet över hela landet samt även Norge och Finland. Branschorganisationer, föreningsliv och fackliga organisationer skapar tillsammans med våra samarbetande företag och just DIG som arbetstagare de allra bästa förutsättningar att utveckla och stärka regionen tillsammans.

Gilla/följ oss även på www.facebook.com/jobbinorr så får du först av alla veta om lediga tjänster, nyheter och tävlingar.

NORRLÄNDSKT AFFÄRSNÄTVERK
Verksamheten är helt och hållet uppbyggd av människor, alla med olika styrkor och egenskaper. Som en del i vårt nätverk får du tillgång till innersta sfären av företagsledare och arbetsgivare, vilket med andra ord låter dig ta genvägen till den där platsintervjun som du tidigare behövt slåss om bland en hög andra kandidaters ansökningshandlingar. Genom att bygga upp långsiktiga relationer med våra samarbetande företag och våra anställda får vi den trovärdighet och kvalitetsäkring som bygger en stabil marknad.

ARBETSUPPGIFTER
Just nu söker vi för en av våra Norrländska samarbetpartners fem noggranna och erfarna Snickare till Luleå. Du är noggrann, fysiskt stark, driven och uthållig samt i övrigt med social framtoning! Vidare ser vi att du har hög moral, är en bra kamrat och en god lagspelare. I övrigt förväntas du ha en positiv och serviceminded attityd eftersom du representerar företagets ansikte ut mot kunderna.

JOBBiNORR - Kortaste vägen till ditt drömjobb i Norrland

Du bör kunna prestera proffessionellt även i stressade situationer då det från och till kan bli mycket att göra samtidigt. I gengäld erbjuder vi dig en stimulerande arbetsplats, en engagerad chef och ser verkligen fram emot att välkomna dig till ett hett arbetslag.

UTVECKLANDE AFFÄRSRELATIONER
Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför såväl kvinnliga som manliga sökanden. Du bör ha bra samarbetsförmåga, vara strukturerad och vi förutsätter att du brinner för att utveckla och utvecklas då du förväntas kunna förvalta den affärsrelation som byggs upp med kunderna. Välkommen in till oss på www.JOBBiNORR.nu för vidare information

ANSÖKAN
Vi ser helst att du ansöker med fullständiga kontaktuppgifter, CV och personligt brev med bild samt gärna referenser enligt instruktioner längst ner på www.JOBBiNORR.nu till epost: ansok@jobbinorr.nu

Träarbetare/SnickareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Ordinarie arbetstid schemalagd vardagar
Lön:
Lön enligt kollektivavtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
AB JOBBINORR PERSONALFÖRSÖRJNING
Hemsida:
www.jobbinorr.nu

Ansökan

Referens:
Snickare Luleå
E-postadress:
ansok@jobbinorr.nu
Sista ansökningsdag:
2014-12-23
Övrigt:
Följ/Gilla oss på www.facebook.com/jobbinorr så blir du först att ta del av nya lediga JOBB i NORR


Senaste inkomna jobb