Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Erfaren planarkitekt till Håbo kommun

Om tjänsten

Håbo kommun är en attraktiv tillväxtkommun i Mälardalen där naturen alltid finns runt hörnet, samtidigt som de större städerna i vår närhet enkelt kan nås med bra kommunikationer.

Vi jobbar ständigt med att vara en attraktiv arbetsgivare och värdesätter våra medarbetares bidrag till verksamheternas utveckling.

Välkommen till Sveriges viktigaste jobb i Håbo kommun!

Håbo kommun ligger i Mälardalen med tätorten Bålsta som centralort. Det är en av de mest spännande tätorterna längs Mälarbanan. Endast 4 mil från Stockholm, 3 mil från Uppsala och 5 mil från Västerås ligger denna tätort som står inför stora utbyggnadsplaner.

I Håbo kommun kan du få jobba med småstadsutveckling, centrumomvandling, logistikverksamhet eller varför inte en ny stadspark?

Håbo kommun är inne i en expansiv och spännande utvecklingsfas med stora och intressanta exploateringsprojekt, vilket innebär att vi nu behöver förstärka plan och- exploaterings-avdelningen med en senior planarkitekt/kommunarkitekt.

Bygg- och miljöförvaltningen med cirka 40 medarbetare, har verksamhet inom planerings- och utvecklingsfrågor, bygglov, miljö- och hälsoskydd, kart, mät och GIS samt bostadsanpassning. Där ingår plan- och exploateringsavdelningen som har personal som består av planarkitekter, samhällsplanerare samt mark- och exploateringsingenjörer.

Arbetsuppgifter
Som planarkitekt i Håbo kommun arbetar du med planbesked, detaljplaner, planprogram samt bidrar till den översiktliga planeringen. Avdelningen söker därför dig som brinner för samhällsutveckling och är intresserad av att vidareutveckla kommunen och vår verksamhet. I rollen agerar du som projektledare eller biträdande projektledare för egna ärenden samt ingår i olika arbetsgrupper. Du leder dina projekt och ansvarar bl. a. för tidplan, budget, upplägg och samordning av konsulter. Som planarkitekt på en mindre kommun som Håbo erbjuds du en möjlighet att få överblick över, förståelse för och inflytande över hela kommunens utveckling.

Kvalifikationer:
Du har högskoleexamen inom fysisk planering, arkitektur, samhällsplanering eller liknande. För rollen kräver vi att du har erfarenhet från offentlig verksamhet - företrädelsevis kommunal. Vidare har du flerårig erfarenhet av planarbete och är väl insatt i gällande lagstiftning och dess tillämpning. Du har lätt för att skissa i tidiga skeden och är van att hantera frågor om gestaltning och god stadsbyggnad. Det är även viktigt för rollen att du har erfarenhet av arbete med AutoCAD och gärna FOCUS detaljplan. Om du också har erfarenhet av GIS, ArcMap är det meriterande.

Personliga egenskaper:
Som person är du kvalitets- och resultatmedveten och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. I tjänsten kommer du ha löpande kontakt med kollegor, exploatörer, konsulter, medborgare och den politiska organisationen. Det är därför viktigt att är flexibel och anpassningsbar samt har god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du påvisar ett personligt engagemang för planfrågor och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Rollen innebär självständigt arbete och vi värdesätter därför stor ansvarskänsla, kreativitet och att du är bra på att lösa komplexa planeringsuppgifter. Du ska vara serviceinriktad, lyhörd, trygg i projektledarrollen samt ha förmåga att ta egna initiativ till förbättring och utveckling av verksamheten. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Ort: Bålsta

Omfattning: Heltid

Tillträde: Snarast efter överenskommelse

Lön: Individuell lönesättning

Sista ansökningsdag: 14 oktober.

I denna rekrytering samarbetar Håbo kommun med Experis Engineering. Välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Setterberg på 08- 764 25 83.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Civilingenjör, anläggningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Permanent
Lön:
Ej angivet

Arbetsplats

Arbetsplats:
Håbo kommun

Ansökan

Referens:
26338
Webbplats:
http://www.aplitrak.com/?adid=QU5BTi40NDYwNi4zMTAxQG1hbnBvd2Vybm9yZGljcy5hcGxpdHJhay5jb20
Sista ansökningsdag:
2017-11-20


Senaste inkomna jobb