Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Karlstad: Kalkylingenjör, anläggning

Om tjänsten

Bemanningsföretaget för arbetsplatser i Västsverige. Kontor i Åmål, Stenungsund, Trollhättan och Göteborg. Bra folk snabbt. Specialiserade sedan 1996 inom lager, kontor och industri

Vi söker för kunds räkning en kalkylingenjör, anläggning.

 

Vår kund jobbar med alla entreprenadformer, från mindre service -arbeten till större totalentreprenader. Med lång erfarenhet och kunniga medarbetare är de ett flexibelt och stabilt företag på marknaden.

Idag är vår kund ett av Värmlands största mark- och anläggningsföretag.
De omfattar ett 60-70 tal medarbetare under högsäsong och 30-40 under lågsäsong med arbetsområde i framförallt Västra delen av Sverige.

Verksamheten omsätter ca 150 Mkr

Deras målsättning är att vara ett konkurrenskraftigt mark- och anläggningsföretag i Västsverige.
De arbetar aktivt med att vidareutveckla företaget. Därför vill de – genom kompetens och lång erfarenhet – på ett effektivt och nytänkande sätt uppfylla deras kunders förväntningar och önskemål.

 

Till Karlstad sökes en kalkylingenjör inom anläggning!

Som kalkylingenjör arbetar du nära arbets- och platschef, du ansvarar för offerthantering och stöttning vid projektbudgetering.

Du kommer att arbeta med att upprätta anbudskalkyler och budget för mark- och anläggningsarbeten samt tillsammans med arbetschef och platschef delta i produktionsprocessen med planering, inköp och kontraktsadministration. Att bevaka uteliggande anbud samt annan marknadsbevakning ingår också i din roll. Vi kalkylerar i BidCon, varför erfarenhet av systemet är meriterande. Du bör ha god teknisk utbildning som civil- eller högskoleingenjör eller motsvarande kunskap och erfarenhet inom byggteknik. Den vi söker arbetar idag som konsult inom mark-, byggkonstruktion eller som arbetsledare/platschef för markarbeten.

Tjänsten innebär många kundkontakter, vilket ställer höga krav på ansvar, noggrannhet, förmåga att skapa långsiktiga kontakter, uthållighet samt tålamod. Engagemang, affärsmässighet och ödmjukhet är egenskaper som värderas högt.

 

Välkommen med din ansökan.

 

Arbetsplats: Karlstad
Omfattning: Heltid/Dagtid

Till den här tjänsten rekryterar vi fortlöpande, så ansök redan idag.

Ansökan:
För att söka tjänsten klicka på länken "Skicka ansökan".

Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Civilingenjör, anläggningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Heltid
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Jobbakuten Väst AB
Hemsida:
http://www.jobbakuten.se

Ansökan

Webbplats:
https://Jobbakuten.easycruit.com/vacancy/application/1391868/6244?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2015-09-14


Senaste inkomna jobb