Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Lead Buyer schakt- och transportentreprenader

Om tjänsten

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.Inköpsavdelningen inom NCC Infrastructure befinner sig i ett spännande skede och ska utöka organisationen med en Lead Buyer, för schakt- och transport entreprenader.

Rollen hos oss Som Lead Buyer är du övergripande ansvarig för tillsammans med projektorganisationen göra inköp av schakt och transportentreprenader. Du förväntas bidra med din specialistkompetens genom hela projektet. Du kommer att vara delaktig i att utforma strategin, implementera den och säkerställa erfarenhetsåterföring i projekten. Du kommer att bli en efterfrågad resurs och kommer arbeta parallellt med flera projekt. Du kommer att rapportera till inköpschefen på NCC Infrastructure och kommer att arbeta mycket nära projektorganisationen.

Dina erfarenheter För att lyckas i rollen tror vi att du har relevant högskoleutbildning samt flera års erfarenhet av att arbeta med inköp alternativt försäljning av schakt och transportentreprenader. Du har gedigen kunskap om såväl produkten som om entreprenadavtal och kontraktsformer. Du är en erfaren ledare och du är van att förhandla komplexa kontrakt. Vi kräver att du har gedigna kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Dina egenskaper Som person är du affärsmässig, kommunikativ och resultatfokuserad. Du är lyhörd och har lätt för att knyta kontakter och bygga relationer. Du drivs av att skapa resultat och du har en stark vilja att förbättra och utveckla verksamheten. Hög integritet, noggrannhet och beslutsamhet är ytterligare kompetenser vi värdesätter.

Ytterligare information Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Placeringsort är flexibel. Resor i tjänsten förekommer.

Vi erbjuder Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vi tillämpar löpande urval, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-03-17.

 

För information om tjänsten kontakta:
Per Lindqvist, 070-692 30 31

Civilingenjör, anläggningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:

Heltid/

Ej specificerat
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
NCC
Hemsida:
www.ncc.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.ncc.se/jobba-pa-ncc/ansok/?rmpage=apply&rmjob=13429
Sista ansökningsdag:
2019-03-17


Senaste inkomna jobb