Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Platschef anläggning

Om tjänsten

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.


Till vårt projeket Olskroken söker vi nu en platschef mark. Projektet är ett samverkansprojekt där det ska byggas planskilda spår i en logistisk och tekniskt  mycket komplicerad miljö

Peabs platschefer har alltid en central roll i projekten med ansvar för projektens utförande. Dessutom ansvarar platscheferna för kvalitet, ekonomi, planering och personal i projekten.

Det är viktigt att du ger förutsättningar för en god och effektiv arbetsplats med nöjda och engagerade medarbetare med lönsamhetsfokus. Det är många kontaktytor under en arbetsdag med medarbetare, kunder, beställare och leverantörer.

I en roll som platschef bör du ha god teknisk utbildning samt flera års erfarenhet i arbetsledande ställning. Har du arbetat med kalkylering är det en merit.

Eftersom arbetet innebär att leda personal är det viktigt att du har goda ledaregenskaper och är intresserad av att bygga team. De många kontaktytorna innebär att du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra människor. Rollen som platschef innebär att du måste ha ett intresse för ekonomi och vara intresserad av att göra affärer med nya och befintliga kunder.

Civilingenjör, anläggningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Individuell

Arbetsplats

Arbetsplats:
Peab Sverige AB
Hemsida:
http://peab.se

Ansökan

Webbplats:
https://peab.easycruit.com/vacancy/application/2220389/6878?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2019-03-10


Senaste inkomna jobb