Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Produktionschef inom entreprenadverksamhet? Se hit!

Om tjänsten

Om kundföretaget

Gatu och Väg Väst AB utför anläggnings- och betongunderhållsarbeten för privata och offentliga beställare i Götaland.
Broar, hamnanläggningar, kraftverk, parkeringsdäck samt övriga betongkonstruktioner belägna i aggressiva miljöer kräver ett kontinuerligt underhåll. Pålitlighet, god planering och hög kompetens skall göra Gatu och Väg Väst AB till kundens naturliga första val.


Dina arbetsuppgifter

Som produktionschef har det övergripande ansvaret för att projekten tillämpas i enlighet med angivna anvisningar och krav för respektive projekt.
I rollen som produktionschef bygger och leder du teamet på arbetsplatsen. Du har även det yttersta ansvarar för att projektet styrs så att uppsatta mål nås och säkerställer att inga arbetsplatsolyckor sker i projekten.


Din profil

Vi tror att du har en byggteknisk utbildning eller erfarenhet av liknande tjänst. Som person är du strukturerad, delegerande och kommunikativ. Du har en naturlig god förmåga att samarbeta med människor på ett positivt och inser värdet av goda relationer både externt och internt.
Vidare är du process- och resultatinriktad och har en inställning att alltid vilja göra arbetet på bästa sätt med hög kvalitet. Affärsmässighet, ansvarstagande och resultatfokus är självklarheter för dig i ditt arbete.


Om vårt företag

Rekryteringen görs i samarbete med EnPartner som är ett varumärke inom OnePartner Group. OnePartner Group är en svenskägd koncern med huvudkontor i Jönköping. Vi är en av de mest expansiva aktörerna inom kompetensförsörjning i södra Sverige. Vi når våra kunder och kandidater genom tre varumärken: EPAB – rekrytering, bemanning och omställning inom kollektivområdet. EnPartner – rekrytering, uthyrning och HRM inom tjänstemannasektorn.
EBS – funktionslösningar och helhetsåtaganden hos våra kunder eller i egna lokaler. OnePartner Group är verksam på ett 20-tal orter, har ca 700 anställda och omsätter ca 300 miljoner.

Civilingenjör, anläggningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
tillsvidareanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
OnepartnerGroup Göteborg AB
Hemsida:
http://www.enpartner.se

Ansökan

Referens:
1371
Webbplats:
http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=1371
Sista ansökningsdag:
2015-12-13
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb