Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Projektledare, infrastrukturenheten

Om tjänsten

Strax norr om Göteborg längs Göta älv ligger Ale kommun med en befolkning som ökar mest i regionen. Vi växer med 200 bostäder om året. Frågar du våra nya Alebor är goda kommunikationsmöjligheter, skog och vatten i vacker natur några anledningar. Kalla det gärna livskvalitet.

I kommunen är vi cirka 2 300 anställda som ger Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du möta Alebornas förväntningar med oss?

Ale kommun söker en projektledare till sektor samhällsbyggnad. Tjänsten är placerad på infrastrukturenheten inom den tekniska verksamheten.

Infrastrukturenheten ansvarar för underhåll och genomförande av nödvändiga investeringar avseende gator, gång- och cykelvägar och allmänna platser, parkeringsplatser samt offentlig belysning. Enheten arbetar också med kommunens trafikplanering för en förbättrad trafiksäkerhet, framkomlighet och miljö. En viktig del i enhetens arbete är delaktigheten i kommunens samhällsplanering i såväl framtagande av detaljplaner som bygglovsfrågor.

På enheten arbetar idag åtta personer, vilket gör att vi har ett nära samarbete i de flesta frågor.

ARBETSUPPGIFTER
Då vi är en liten organisation kommer arbetsuppgifterna att bli mycket varierande.
Huvudarbetsuppgifterna kommer att vara inriktade mot entreprenader, utbyggnader och asfaltsbeläggningar. Tjänsten medför också bland annat ansvar för samordning med övriga aktörer avseende övertagande av enskild allmän plats. Arbetsuppgifterna är varierande och ställer krav på god struktureringsförmåga. Kontakter med politiker och myndigheter är vanligt förekommande i arbetet. En stor del av arbetet kommer att ske i nära samarbete inom samhällsbyggnadssektorn och med mark- och exploateringsavdelningen.

För rätt person erbjuds en spännande tjänst där du får vara delaktig i de utmaningar som kommunen står inför. Du kommer att arbeta i den lilla sammansvetsade gruppen där vi hjälps åt med arbetsuppgifterna. Ale kommun är mån om sin personal och ger utrymme för flexibilitet och personlig utveckling inom organisationen.

- Har du några års erfarenhet av projektledning för entreprenader?
- Söker du nya utmaningar?
Kanske har vi jobbet för dig!

KVALIFIKATIONER
DIN PROFIL:

- relevant högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
- erfarenhet av markprojektering, markentreprenader, beläggningsentreprenader eller gatufrågor är meriterande.
- du behärskar det svenska språket både i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom god samarbets- och kommunikationsförmåga. Arbetet innebär en hel del problemlösning så ett kreativt tankesätt, flexibilitet och öppet sinne värdesätts. Du ska vara utåtriktad, kontaktskapande och företagsam. Andra egenskaper som är viktiga för att du ska lyckas i tjänsten är att du är handlingskraftig och målinriktad.

B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Dina personuppgifter behandlas i Visma Recruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen. Ansökan raderas 24 månader efter avslutande av rekrytering. Om du har ett Visma Recruit-konto kan du använda redigeringen av din profil för att radera, ladda upp och redigera information. Kontakta annars Ale kommun.

Civilingenjör, anläggningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Ale kommun, Sektor samhällsbyggnad
Hemsida:
https://ale.se/

Ansökan

Referens:
A850782
Webbplats:
https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=66ee4293-9826-4a65-9457-e09f48e8390a&publishCode=AMS&TK=7e1b0a9c-35fd-4744-9927-f04fc30b87c6
Sista ansökningsdag:
2019-02-28


Senaste inkomna jobb