Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

VA-ingenjör med inriktning hydraulik

Om tjänsten

Kund/Teknik är en del av vatten och avfallsavdelningen på Samhällsbyggnad. Verksamheten, som idag består av 14 medarbetare, har som huvuduppdrag att stötta övriga verksamheter inom vatten och avfallsverksamheten i Skellefteå när det gäller tekniska utredningar och projekteringar, analytiskt arbete samt framtagande av relationsdokumentation. Verksamheten ansvarar också för avdelningens datasystem. Målet för verksamheten är att tillhandahålla tjänster med hög kvalitet i den omfattning avdelningen behöver. För detta så måste sektionen vara flexibel och utvecklas så vi är beredda när behoven uppstår. I vårt team får du en viktig roll att utveckla ditt eget arbete och verksamheten.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en VA-ingenjör för arbete med att bland annat bygga upp hydrauliska modeller över ledningsnäten. Utredning av systemlösningar för VA, hydrauliska beräkningar för dimensionering av system, projektering av ledningar och anläggningar. Arbetet innebär samverkan med andra aktörer/samarbetspartners men även mycket självständigt arbete där du bygger upp modeller eller kör simuleringar i färdiga modeller. Resultatet från simuleringarna används av bland annat projektörer, projektledare och planarkitekter. Hjälpmedel till detta: GIS- och CAD-verktyg, Mike Urban, MikeNet, Mouse. Du håller dig uppdaterad på regelverk samt samverkar med andra aktörer inom området.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har utbildning som VA-ingenjör eller motsvarande, alternativt har du förvärvat likvärdiga kunskaper genom arbetslivserfarenhet. Har du erfarenhet av att jobba med vatten och avlopp är det meriterande, likaså om du har erfarenhet av hydraulikberäkningar. Du är noggrann, systematisk och självgående i ditt arbetssätt. Analytiskt lagd och gillar att utreda saker och lösa problem, strukturerad och uthållig och kan dokumentera ditt arbete för olika målgrupper. Du är nyfiken och intresserad av att ständigt utveckla dig själv och verksamheten. För arbetet krävs goda datakunskaper, B-körkort samt god kommunikativ förmåga på svenska och engelska i tal och skrift. Önskvärt med kunskaper i GIS och CAD. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Känner du igen dig i ovanstående beskrivning? Då kan vi erbjuda ett stimulerande arbete där du kan vara en del i att bygga samhället!

I Skellefteå kommun eftersträvar vi mångfald i alla former och ser det som en tillgång om du behärskar olika språk, teckenspråk eller har andra kulturella kompetenser.


ÖVRIGT
På samhällsbyggnad tänker vi kretslopp, framtid och människor. Vi erbjuder kommunal service av hög klass, för våra kommuninvånare och det lokala näringslivet. Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt. Vår kunskap finns inom områdena miljö, gator, parker, räddningstjänst, sotning, fysisk planering, hamn, service samt vatten och avfall.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Civilingenjör, anläggningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast efter överenskommelse.
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Skellefteå kommun, Samhällsbyggnad

Ansökan

Referens:
A519572/2015
Webbplats:
https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8accc176-f06b-44c4-8615-0b8fa0f359c6&TK=2c4c41d2-9c61-4879-b924-c15a479d6a50
Sista ansökningsdag:
2015-12-06


Senaste inkomna jobb