Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Byggprojektledare

Om tjänsten

Vår kund är ett ledande allmännyttigt fastighetsbolag med en omsättning på 1 miljard som arbetar inom fyra affärsområden; bostäder, kommunala lokaler, näringslivslokaler och logistik. Bolaget äger cirka 6000 lägenheter, 150 000 kvm industrilokaler och förvaltar cirka 5000 kvm kommunala verksamhetslokaler.

Som byggprojektledare är din uppgift att ansvara för omfattande nybyggnadsprojekt och större underhålls- och ombyggnadsprojekt avseende bostäder. Arbetet innebär ansvar för projekten från idé till färdig byggnad och omfattar ansvar för upprättande av investeringsunderlag, tidplaner och budget. Du arbetar bland annat med upphandlingsunderlag och identifierar vilken entreprenadform som lämpar sig bäst för projekten.

Lämplig kandidater för denna roll har god erfarenhet av byggprojektledning, gärna med inriktning mot bostäder. Det är önskvärt om personen har mångårig erfarenhet av bostadsprojekt, av kommunal verksamhet samt av samhällsbyggnation av både bostäder och verksamhetslokaler. Akademisk utbildning är meriterande.

Dina personliga egenskaper har stor betydelse för organisationens framgång och för att lyckas i rollen krävs det att du har god social kompetens och ett bra bemötande gentemot kunder och kollegor. Du är driven och arbetsvillig, vill utvecklas samt är en problemlösare. Då du arbetar både enskilt och i grupp kräver det att du har god samarbetsförmåga, är positiv och ansvarsfull. Du kan planera ditt eget arbete och arbeta i ett högt tempo.

Placeringsort: Eskilstuna

Låter detta intressant? Skicka intresseanmälan med bifogat cv märkt "Byggprojektledare" till: cv@advice-es.com.

Civilingenjör, byggVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Advice Executive Search ADV AB
Hemsida:
http://www.advice-es.com

Ansökan

E-postadress:
cv@advice-es.com


Senaste inkomna jobb