Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Duktig kalkylator

Om tjänsten

Om kundföretaget

MVB är ett av Sveriges största privatägda byggbolag. Det har vi blivit genom att fokusera på kvalitet och hållbarhet. Och på våra medarbetare. Förutom att genomföra framgångsrika och hållbara projekt, så bygger vi någonting tillsammans. Vi bygger framtidens byggbolag. Vi tror att det är ett bolag som växer sig större utan att tappa entreprenörsandan och sin platta organi-sation. Där varje medarbetare kan byggas och växa tillsammans med företaget.

VAD VI GÖR.
MVB är verksamt inom husbyggnad, mark, och projektut¬veckling. Vi arbetar nära våra kunder och är lokalt förankrade i Skåne, Stockholm, Göteborg och i Västra Götaland genom MVB Astor bygg AB.

VÅR VISION.
MVB är byggföretaget som med entreprenörskap – präglat av snabba beslutsvägar, kreativa lösningar och finansiell styrka – utför både riktigt stora och mindre byggprojekt. Vårt arbete ska kännetecknas av hög kvalitet, gedigen kunskap, miljömedveten¬het och utföras till ett konkurrenskraftigt pris. MVB ska vara ett av Sveriges mest attraktiva byggföretag att göra affärer med och att vara anställd i.


Dina arbetsuppgifter

För kundsräkning söker vi nu en duktig kalkylator. I rollen som kalkylator kommer du att ha en viktig roll i projekten. Du kommer att arbeta med kostnadsanalyser och rapporter men även ta fram tidplaner och underlag för risker, möjligheter och tekniska lösningar. Du kommer även att kalkylera kostnader för projekten och ansvara för anbudsförfrågningar från leverantörer och underentreprenör.

Din profil

Du har en grundläggande teknisk utbildning samt erfarenhet av kalkylering.
Som kalkylator skall du kunna arbeta självständigt, har en god initiativförmåga och en god samarbetsförmåga. Meriterande är om du behärskar kalkyl- och planeringsprogram.


Om vårt företag

EnPartner är ett varumärke inom OnePartner Group. OnePartner Group är en svensk koncern med huvudkontor i Jönköping. Vi är en av de mest expansiva aktörerna inom kompetensförsörjning i södra Sverige. Vi når våra kunder och kandidater genom tre varumärken: EnPartner - rekrytering, uthyrning och HRM inom tjänstemannasektorn. EPAB - rekrytering, bemanning och omställning inom kollektivområdet. EBS - funktionslösningar och helhetsåtaganden hos våra kunder eller i egna lokaler. OnePartner Group är verksam på ett 20-tal orter, har ca 700 anställda och omsätter ca 300 miljoner.

Vi arbetar med ett löpande urval och behöver din ansökan snarast möjligt.

Civilingenjör, byggVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
tillsvidareanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
OnepartnerGroup Göteborg AB
Hemsida:
http://www.enpartner.se

Ansökan

Referens:
1176
Webbplats:
http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=1176
Sista ansökningsdag:
2015-12-13
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb