Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Entreprenadingenjör till företag inom bygg!

Om tjänsten

Om kundföretaget

MVB är ett av Sveriges största privatägda byggbolag. Det har vi blivit genom att fokusera på kvalitet och hållbarhet. Och på våra medarbetare. Förutom att genomföra framgångsrika och hållbara projekt, så bygger vi någonting tillsammans. Vi bygger framtidens byggbolag. Vi tror att det är ett bolag som växer sig större utan att tappa entreprenörsandan och sin platta organi-sation. Där varje medarbetare kan byggas och växa tillsammans med företaget.

VAD VI GÖR.
MVB är verksamt inom husbyggnad, mark, och projektut¬veckling. Vi arbetar nära våra kunder och är lokalt förankrade i Skåne, Stockholm, Göteborg och i Västra Götaland genom MVB Astor bygg AB.

VÅR VISION.
MVB är byggföretaget som med entreprenörskap – präglat av snabba beslutsvägar, kreativa lösningar och finansiell styrka – utför både riktigt stora och mindre byggprojekt. Vårt arbete ska kännetecknas av hög kvalitet, gedigen kunskap, miljömedveten¬het och utföras till ett konkurrenskraftigt pris. MVB ska vara ett av Sveriges mest attraktiva byggföretag att göra affärer med och att vara anställd i.


Dina arbetsuppgifter

I rollen som entreprenadingenjör arbetar du i nära samarbete med platschefer och ansvarar för att produktionsförberedelserna följer de uppsatta mål vad gäller budget, inköp, planering och riksinventering.
Du är en viktig länk mellan verksamheten och beställaren. Som entreprenadingenjör ansvarar du för att tekniska lösningar, kvalitet, ekonomi, produktionsplanering, avstämning och uppföljning. I dina arbetsuppgifter ingår även att leda möten och besiktningar samt medverka vid upphandlingar av leverantörer och entreprenörer. Du är även en viktig del i projektens miljö- och kvalitetsarbete.


Din profil

Du har byggteknisk utbildning med minst två års erfarenhet att lösa ovanstående uppgifter samt tidigare jobbat som arbetsledare eller platschef.
Vi söker dig som har god vana inom konstruktionslära, byggfysik, installationsteknik och byggproduktion. Vi tror även att du som söker har ett affärsmässigt och resultatinriktat förhållningssätt. Du har även fallenhet för och intresse av att sköta projektens ekonomi samt kunskap om entreprenadjuridiska regler


Om kunden
Om vårt företag

Rekryteringen görs i samarbete med EnPartner som är ett varumärke inom OnePartner Group. OnePartner Group är en svenskägd koncern med huvudkontor i Jönköping. Vi är en av de mest expansiva aktörerna inom kompetensförsörjning i södra Sverige. Vi når våra kunder och kandidater genom tre varumärken: EPAB – rekrytering, bemanning och omställning inom kollektivområdet. EnPartner – rekrytering, uthyrning och HRM inom tjänstemannasektorn.
EBS – funktionslösningar och helhetsåtaganden hos våra kunder eller i egna lokaler. OnePartner Group är verksam på ett 20-tal orter, har ca 700 anställda och omsätter ca 300 miljoner.

Civilingenjör, byggVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
tillsvidareanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
OnepartnerGroup Göteborg AB
Hemsida:
http://www.enpartner.se

Ansökan

Referens:
1376
Webbplats:
http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=1376
Sista ansökningsdag:
2015-12-13
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb