Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Handläggare- VVS och Energiteknik

Om tjänsten

Ramböll är ett ledande ingenjörs- design- och konsultbolag som ständigt strävar efter att skapa innovativa och inspirerande lösningar som gör verklig skillnad för våra kunder, slutanvändare och samhället i stort. Vi vet att våra lösningar är beroende av medarbetarnas kreativitet, kunskap och integritet. Därför stöttar vi våra medarbetare, välkomnar individuella skillnader och skapar allsidigt sammansatta team som producerar inspirerande lösningar.

Ramböll är inne i en expansiv fas med många spännande och utmanande projekt. Vi bygger morgondagens samhälle med hållbarhet i fokus. Som medarbetare hos oss erbjuds du mycket goda utvecklingsmöjligheter i ett stabilt och internationellt företag.

Vi söker nu en Handläggande konstruktör/uppdragsledare till vårt kontor i Gävle.

Om tjänsten
Vi söker dig som har goda tekniska kunskaper och erfarenhet av VVS- projektering.
Du kommer att arbeta i såväl större som mindre uppdrag som handläggare och ibland även som uppdragsledare. Som person är du initiativrik, drivande och ansvarstagande. Du tycker om att arbeta i grupp och även leda andra medarbetare.  Du arbetar målinriktat med ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter. Detta kombinerat med ett stort tekniskt intresse.

Kvalifikationer
Du bör ha minst 5 års branscherfarenhet inom VVS- och energiområdet och arbetar idag som VVS konsult alternativt inom entreprenörs- eller beställarledet.

Du behärskar MagiCAD för AutCAD, erfarenhet av projektering med MagiCAD för Revit är meriterande, liksom praktiskt arbete i byggbranschen.
Utöver ovanstående har du en utbildningsbakgrund som civil-, högskole-, YH- eller gymnasieingenjör med en passande inriktning för tjänsten.

Varför Ramböll?
Är du intresserad av att arbeta i ett företag som tar ansvar för samhälle, kunder och medarbetare? Vill du jobba i ett företag som dessutom tänker långsiktigt och hållbart? Då kan Ramböll vara rätt för dig.

Vi arbetar tvärvetenskapligt och projektinriktat. Organisationen är platt för att ge individen stora möjligheter till initiativ och kreativitet. Vi tänker på hela människan och det är viktigt för oss att våra medarbetare känner att de har en bra balans mellan arbete och privatliv.

Ramböll är Nordens ledande samhällsbyggare inom teknik, design och management consulting och grundades i Danmark 1945. Vi är 13 000 medarbetare och har en stark närvaro i Norden, Nordamerika, Storbritannien, Kontinentaleuropa, Mellanöstern och Indien och en betydande representation i Asien, Australien, Sydamerika och Afrika söder om Sahara. Med mer än 300 kontor i 35 länder kombinerar vi lokal kännedom med global kunskap. Vi brinner för inspirerande och nytänkande lösningar som kommer kunder, slutanvändare och samhälle till nytta. Ramböll verkar inom byggnader, transport, miljö, vatten, energi, olja & gas och management consulting.

Företaget ägs av en stiftelse, Ramboll Foundation, vilket ger förutsättningar att bedriva ett långsiktigt arbete. Delar av vinsten återinvesteras i företaget i form av teknikutveckling. Vi avsätter varje år stora summor till välgörenhet och har en värdegrund som erbjuder våra medarbetare en långsiktig trygghet.

Så här söker du
Du söker jobbet genom att klicka på länken nedan/följa instruktioner här på sidan. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Fredrik Winroth på 010-615 25 08 . Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi har redan gjort vårt val av annonseringsväg och metod för denna rekrytering. Vi undanber oss därför samtal från annonssäljare och rekryteringsföretag.

#LI-Post

Civilingenjör, byggVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid/Tillsvidare
Tillsvidare
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Ramböll
Hemsida:
http://www.ramboll.se

Ansökan

Webbplats:
https://rambollgroup.easycruit.com/vacancy/application/1538093/123295?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2015-12-30


Senaste inkomna jobb