Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Projektkoordinator till bolag i Helsingborg

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Xllnc Advise Recruitment söker nu en projektkoordinator/ projektingenjör till en internationell koncern i Helsingborg. Du erbjuds en roll där du får inblick i ett enormt järnvägsprojekt och du involveras i allt från teknik, miljö, kvalitet till arbetsmiljö. Ditt ansvar ligger i att säkerställa att projektet ros i hamn och du kommer att arbeta med exempelvis dokumentation, delaktighet i projektering, sammanställning av material och uppföljningar. Rollen innebär kontakt med kollegor, myndigheter, kunder och leverantörer. Det krävs att du är prestigelös eftersom ena dagen kan handla om att flytta olika maskiner, den andra att du löser bostäder till dina kollegor som flyttar till Sverige från Tyskland och den tredje dagen arbetar du med projektering. Placeringsort är Helsingborg men under maj till augusti arbetar du i Skövde där själva projektet ska utföras. Boendet i Skövde bekostas av kundföretaget.

 

Om bolaget

Bolaget är en internationell koncern med ungefär 70.000 anställda. Huvudkontoret ligger i Frankrike men de har verksamhet i Afrika, Asien och Nordamerika. Som anställd får du arbeta i ett spännande bolag med stora utvecklingsmöjligheter, trevliga kollegor och intressanta järnvägsprojekt.

 

Om Xllnc Advise Recruitment

Xllnc Advise Recruitment är experter på att hitta rätt kandidat för rätt tjänst och har lång erfarenhet av att rekrytera personal inom olika branscher. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

I den här tjänsten kommer du under en inledande period att arbeta som konsult genom oss, för att sedan gå över och bli direkt anställd hos kundföretaget. Som anställd hos Xllnc Advise Recruitment får du en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning. Vi erbjuder även en konsultchef som finns tillgänglig och till hands vid eventuella frågor och funderingar.

 

Din profil

Xllnc Advise Recruitment söker dig som har en hög social kompetens och god förmåga att samarbeta med olika slags människor. I ditt arbete är du resultatinriktad och initiativtagande. Du arbetar proaktivt och söker på egen hand informationen som du behöver för att kunna genomföra projektet. Slutligen tror vi att du som söker är kvalitetsmedveten, strukturerad och intresserad av att hoppa på den här utmaningen.

 

Krav


• Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
• Svenska och engelska flytande i tal och skrift
• Körkort

 

Meriterande


• Eftergymnasial utbildning inom teknik

 

Villkor

Arbetstider: Dagtid.

Omfattning: Heltid.

Ort: Helsingborg (viss tid i Skövde).

Start: Efter årsskiftet.

Urval: Urval kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut.

Civilingenjör, byggVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:

Heltid/

Ej specificerat
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Xllnc Advise
Hemsida:
http://www.xllnc.com/

Ansökan

Webbplats:
http://www.xllncadvise.com/karriar?rmpage=job&rmjob=211
Sista ansökningsdag:
2017-12-16


Senaste inkomna jobb