Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Projektledare inom kolfiber

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare tar du ansvar för hela processen, från första kundkontakt till affären är helt genomförd. Arbetet som projektledare innebär att både underhålla kundrelationer och att leda personal. Du är metodisk och skicklig på att planera, samt har en god känsla för ekonomin i projekten. I rollen som projektledare ansvarar du för att leda byggprojekt samt ansvara för budget.

Din profil

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning inom bygg eller motsvarande. Det krävs att du har god erfarenhet från byggbranschen

Du är en kreativ problemlösare som ansvarar för att kvalité, deadline och ekonomi följer projektplanen. Vi tror även att du som söker är en god ledare med hög social kompetens. Du är driven och har lätt för att entusiasmera och få med dig andra.


Om vårt företag

Rekryteringen görs i samarbete med EnPartner som är ett varumärke inom OnePartner Group. OnePartner Group är en svenskägd koncern med huvudkontor i Jönköping. Vi är en av de mest expansiva aktörerna inom kompetensförsörjning i södra Sverige. Vi når våra kunder och kandidater genom tre varumärken: EPAB – rekrytering, bemanning och omställning inom kollektivområdet. EnPartner – rekrytering, uthyrning och HRM inom tjänstemannasektorn.
EBS – funktionslösningar och helhetsåtaganden hos våra kunder eller i egna lokaler. OnePartner Group är verksam på ett 20-tal orter, har ca 700 anställda och omsätter ca 300 miljoner.

Civilingenjör, byggVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
tillsvidareanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
OnepartnerGroup Göteborg AB
Hemsida:
http://www.enpartner.se

Ansökan

Referens:
1377
Webbplats:
http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=1377
Sista ansökningsdag:
2015-12-13
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb