Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Projektledare

Om tjänsten

Har du sett våra kampanjer och vill vara en av dem som bygger om och bygger nya bostadsrätter för Riksbyggen i Skåne? Om du vill vara med och fortsätta arbetet med att utveckla, driva och förverkliga de många byggprojekt som vi står inför, då rekommenderar vi dig att söka till oss!
Som projektledare nybyggnation på Riksbyggen är du drivande och ledande i hela byggprocessen och jobbar långsiktigt från den tidiga idéskissen fram till inflyttning och eftermarknad. Du är också välkommen till oss som projektledare ombyggnad där du ansvarar för hela ombyggnadsprocessen och arbetar långsiktigt från analys av kundens boendemiljö och behov till en sammansatt ombyggnadsaffär.

Kundkontakten är en stor del av projektledarens vardag och en mycket viktig pusselbit för att förstå och bemöta kunders behov, genom en naturlig och förtroendefull dialog. Tjänsterna kan vara placerade i Malmö eller Helsingborg.

Arbetsuppgifter

Som projektledare är du ansvarig för nybyggnadsprojekt av bostäder i Skåne. Du upprättar och ansvarar för projektens budget, kostnadskalkyler och prognoser. I tjänsten ingår att leda projektteamet bestående av bla säljare, ekonom och förvaltare genom projektering, upphandling, produktion och garantitid. Att verka för långsiktiga relationer med kommuner, konsulter och entreprenörer är en viktig del av arbetet.

Som projektledare ombyggnad arbetar du med införsäljning till kunden, utredning och projektering, genomför entreprenadupphandling och avtal med kund, byggproduktion till slutbesiktning och överlämning samt följer projektet fram till garantitidens slut. Du rapporterar till marknadsområdeschef och har ett nära samarbete med vår Fastighetsförvaltning.

Vem är du?

Vi tror att våra blivande medarbetares bakgrund kan se lite olika ut. Du kan vara utbildad ingenjör eller annan likvärdig utbildning, kanske från ett annat land. Du kan ha mångårig erfarenhet ifrån bygg och fastighetsbranschen eller så kan du komma ganska direkt från dina studier.

Det som är gemensamt är att vi vet att det du behöver stor social kompetens och ett brinnande intresse för just bostäder. Som person är du initiativrik, självständig och ansvarsfull. Vi vill att du har förmågan att se och möta kunders behov samt agera affärsmässigt. Du har intresse för att samarbeta med olika parter och arbetar engagerat för uppsatta mål. Att du är strukturerad i ditt arbetssätt och har förmåga att överblicka helheten i dina projekt ser vi som avgörande för att lyckas.

Tjänsten kräver körkort och tillgång till bil.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast 31 december 2017. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan redan idag!

Vid frågor kontakta Anders Jeppsson, marknadsområdeschef 040-32 67 54


Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Civilingenjör, byggVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:

Heltid/

Ej specificerat
Lön:
Individuell lönesättning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Riksbyggen
Hemsida:
www.riksbyggen.se

Ansökan

Webbplats:
https://www.riksbyggen.se/jobb-och-karriar/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=2534
Sista ansökningsdag:
2017-12-31


Senaste inkomna jobb