Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Byggingenjör inom BIM till Safety Solutions Jonsereds

Om tjänsten

Företagspresentation

Safety Solutions Jonsereds utvecklar och tillhandahåller tjänster och produkter för byggindustrin, med fokus på säkerhet, tillträde och väderskydd. Vår vision är att eliminera fallolyckor på byggnadsplatsen så att alla kommer hem på kvällen. För mer info, besök www.jonsereds.com

Tjänstebeskrivning

Är du byggingenjör med ett intresse för arbetsmiljö? Vill du arbeta med 3D-modellering i ett företag med goda utvecklingsmöjligheter? I så fall kan detta vara en tjänst för dig.

Vi söker nu en byggingenjör till Safety Solutions i Stockholm. Du kommer att med de BIM-modeller du skapar hjälpa våra kunder hitta säkra och effektiva arbetsmetoder på byggarbetsplatsen. Arbetet innebär mycket kundkontakt; du får in ett uppdrag från kund där du sedan har en kontinuerlig dialog med kunden om tillvägagångssätt. Du arbetar både mot arkitekter och konstruktörer och sitter ibland ute i det aktuella projektet, arbetet sker ofta i team med andra kollegor från Safety Solutions. Projekten varierar i längd men är ofta månadslånga, Du kommer även ansvara för uppföljningen av projektet i fråga och på så sätt följa byggprojektet tills det avslutas.


Krav på person

Vi tror att du som söker kommer från byggbranschen och har 3-5 års erfarenhet av liknande tjänst. Det kan även vara intressant om du har en gedigen byggerfarenhet med en grundkompetens inom BIM eller CAD och vill lära dig mer om modellering. Vi ser att du har ett intresse för arbetsmiljö samt att du tycker om att hitta på egna kreativa lösningar på problem. Du får en god utbildning utav företagets mer seniora medarbetare som har lång erfarenhet inom branschen.

Som person är du självgående, nyfiken och strukturerad. Du drivs av att lära dig nytt samt att ta eget ansvar. Meriterande om du har läst byggingenjör eller liknande utbildning. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. B-körkort är ett krav för denna tjänst då resor förekommer.

Vi ser det som meriterande om du tidigare tillhört föreningslivet/idrottsrörelsen, ange gärna vilken aktivitet du utövat och på vilket sätt det har format dig som person. Den personliga lämpligheten är avgörande vid tillsättningen av denna tjänst.
I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Eventuella frågor besvaras av Carl Henrik Monsén, Rekryteringskonsult, på 073-353 75 07. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina egna dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Civilingenjör, byggnadskonstruktionVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
tillsvidareanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
PerformIQ AB
Hemsida:
http://www.performiq.se/

Ansökan

Referens:
1107
Webbplats:
http://www.performiq.se/job/1107/
Sista ansökningsdag:
2014-12-07
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb