Byggkonstruktör anläggning

Om tjänsten

Som byggkonstruktör hos oss får du en viktig roll när vi bygger nya rökgas-reningsanläggningar.
Du ansvarar för design och beräkning av byggstål såsom stativ och plattformar, kunskap inom EN1090 är starkt meriterande. Även mekanisk design av anläggningens övriga ingående delar såsom rökgaskanaler, vattenreningsriggar och rör kan komma att ingå i tjänsten, beroende på de projekt som säljs. Konstruktionen utförs normalt i SolidWorks. Erfarenhet av beräkningsprogram är meriterande. Det tar ca 2,5 år att bygga en färdig anläggning och du följer projekten från start till mål. Normalt jobbar du i flera projekt parallellt.
Vi erbjuder ett stimulerande jobb där du får vara med och bygga anläggningar med riktigt häftig teknik.


Du trivs när det är högt tempo och du gillar att jobba i projekt nära kunden där du för diskussioner rörande layout med slutkund och säkerställer att alla kontraktskrav inom ditt område uppfylls. Du har ett strukturerat arbetssätt med fokus på kvalitet och kundnöjdhet.
Vi ser gärna att du har en ingenjörsutbildning, med inriktning mot bygg eller mekanik samt erfarenhet av anläggningskonstruktion. Det är viktigt att du har en kommunikativ förmåga då du i projekten behöver samarbeta med andra discipliner inom företaget och externt med kunder och leverantörer.

Radscan satsar långsiktigt på sin personal och anställer gärna individer som vill utvecklas inom företaget. Därför är personliga egenskaper lika viktigt som formell erfarenhet.


Radscan Intervex AB är ett ingenjörsföretag i Västerås och Stockholm. Vi är specialister inom Energi- och Miljöteknik och levererar nyckelfärdiga industriella anläggningar i projektform. Tekniken används främst i Norden men de senaste åren ser vi allt fler projekt internationellt. Vi ingår i koncernen Radscan AB som totalt omsätter ca 200 MSEK och har 40 medarbetare varav 20 sitter på kontoret i Västerås. Läs gärna mer på www.radscan.se

Välkommen till ett kompetent företag där vi har lång och gedigen erfarenhet inom vårt område. Vi är stolta över vårt företag och har mycket nöjda kunder

Civilingenjör, byggnadskonstruktionVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
RADSCAN INTERVEX AKTIEBOLAG

Ansökan

Referens:
Byggkonstruktör
E-postadress:
helena.roos@radscan.se
Sista ansökningsdag:
2019-03-08
Övrigt:
Vi arbetar kontinuerligt med denna rekrytering. Eventuella frågor besvaras av rekryterande chef Helena Roos som nås på 0705-933473.


Senaste inkomna jobb