Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Husdesigner

Om tjänsten

Anebyhusgruppen AB, med varumärkena Anebyhus, Ekeforshus och Kungshus, tillhör Sveriges äldsta trähustillverkare. Företaget producerar och marknadsför designade, prefabricerade småhus för den svenska och åländska marknaden. Genom Anebyhusgruppen Contracting AB bedrivs entreprenadverksamhet och projektutveckling. Huvudkontor finns i Åseda och Aneby och tillverkningen sker i Åseda, Ruda och Klöverfors med ca 250 anställda och en omsättning på ca 750-800 Mkr. Anebyhusgruppen AB ingår i Active Invest-koncernen, en stor träindustrikoncern som omsätter 1,4 Mdkr och har 450 anställda. Se mer www.anebyhusgruppen.seArbetsuppgifter

Tjänsten innebär att du jobbar fram skissförslag, bygglovshandlingar och avtalsritningar åt våra säljare och kunder, där kommunikationen sköts på distans.

Vi ritar i ett 3D-modellprogram (vertexcad.com) och du tar fram plan- och fasadritningar, 3D-modell, nybyggnadskartor etc. I tjänsten ingår även ansvar för att gällande standarder och normer följs.

Din erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har byggteknisk utbildning och fördel erfarenhet inom trähusbyggnation. Du bör ha kunskap av ritprogram (vertexcad.com), vara självgående och ha lätt för att samarbeta. Placeringsort Åseda eller Aneby. Vi tillämpar provanställning.

Vi tror att du som söker är positiv, nytänkande samt är en lösningsorienterad person som gillar att utvecklas. Välkommen till ett företag som präglas av mod, tillväxt och förtroende för medarbetarna!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Civilingenjör, byggnadskonstruktionVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
100 %. Tillträde: Enligt överenskommelse
tillsvidareanställning
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Anebyhusgruppen AB

Ansökan

Referens:
2017/3
Webbplats:
https://anebyhusgruppen.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:178096/type:job/where:1/apply:1
Sista ansökningsdag:
2017-12-13


Senaste inkomna jobb