Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Kalkylingenjör med inköps- och projekteringsroll till YLAB

Om tjänsten

Här finns en tjänst för dig som vill jobba brett och ha många bollar i luften. Allt från kalkylering och svar på upphandlingar till arbets- och projektledning.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ha en mångfacetterad tjänst där du dels jobbar mot den kommersiella sidan och svarar på upphandlingar som underentreprenör och dels kalkylerar och projekterar inom byggservicesidan. När du svarar på upphandlingar inom den kommersiella sidan så kalkylerar du arbetet samtidigt som detta planeras. Du ansvarar för inköp och dokumentationen kring projektet. På byggservicesidan projekterar och kalkylerar du oftast mindre projekt. Dessa projekt finns oftast i Jönköpingsområdet. När projekten är igång så är du behjälplig med inköp, fakturering mm.. Du kommer också att göra ritningsunderlag i AutoCAD och offertförslag.

Dagsresor förekommer för att skapa en god bild av de olika projekten och du ska vara beredd på att vara borta ca 10-20 nätter per år.

Om företaget

YLAB är ett familjeföretag med lång erfarenhet och gedigen kunskap inbyggd i verksamheten. Sedan starten 1977 har bolaget utvecklats kontinuerligt och har idag kapacitet och resurser att ta olika typer av förekommande byggprojekt. Med tre verksamhetsområden (privat, kommersiellt och lantbruk) står man sig starkt på marknaden. YLAB har idag projekt i hela södra Sverige och tar sig dit jobben finns. Huvudkontoret ligger utanför Lekeryd och man har även kontorslokaler i Jönköping. YLAB är i en stark tillväxtfas just nu och behöver utöka personalstyrkan.

Mer information om YLAB finns på www.ylab.nu

Din profil

Skallkrav:
- Byggnadsingenjörsutbildning
- Några års praktisk erfarenhet av byggbranschen
- Kunskaper i CAD och projekteringsverktyg ex. Bidcon

Som person är du en ledare som har lätt för sociala kontakter. Du är driven och vet när det är dags att hugga i. YLABs personal är prestigelösa och ödmjuka, det är viktigt att du också besitter de egenskaperna. Vidare är du flexibel och har förmågan att hålla fler bollar i luften.

Om oss

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Start: I Januari, enligt överenskommelse
Placering: Lekeryd
Lön: Fast lön enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Civilingenjör, byggnadskonstruktionVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
tillsvidareanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Framtiden AB
Hemsida:
http://www.framtiden.com

Ansökan

Referens:
4343
Webbplats:
http://www.framtiden.com/jag-soker-jobb/lediga-jobb/visa-annons?show-job-id=4343
Sista ansökningsdag:
2014-12-18
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb