Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Konstruktör till Stockholm

Om tjänsten

Skanska Teknik i Stockholm söker i samarbete med Isaksson Rekrytering & Bemanning konstruktör till Konstruktionsgruppen.

Skanska Teknik är en strategisk teknikresurs inom Skanska Sverige med ca 300 medarbetare. Vi bidrar till ökad teknisk kvalitetssäkring av projekt runt om i landet. Vi deltar i arbetet med effektivisering av hela byggprocessen i nära samarbete med produktionen, från utveckling och anbudsskede till genomförande och teknisk förvaltning. Vi verkar till största delen i Sverige men även utomlands.

Arbetsuppgifter

På avdelningen Hus och Installation är vi idag ca 135 medarbetare och vi finns i huvudsak i Stockholm, Göteborg, Växjö och Malmö. Vi är med och supporterar och projekterar i de flesta av Skanskas olika typer av projekt, såsom bostadshus, kommersiella fastigheter, sjukhus mm i ett mycket nära samarbete med Skanskas byggande avdelningar.

Husgruppens huvuduppgifter är att supportera, anbudsprojektera och detaljprojektera på ett produktionsanpassat och kostnadsoptimalt sätt samt att tekniskt kvalitetssäkra Skanskas projekt. Vi jobbar även mycket med Skanskas strategiska uppdrag såsom tekniska granskningar och revisioner samt tekniska utvecklingsprojekt.

Konstruktionsgruppens är under stark utveckling och dess uppgifter är bl.a att stödja de byggande enheterna i tidiga skeden, hjälpa till i anbudsarbetet, utföra tekniska revisioner och utföra projekteringsuppdrag.

Vi har ett gott samarbete med våra övriga kollegor inom avdelningen och Teknik. Därigenom arbetar vi tätt med framför allt kollegor inom kompetensområdena arkitektur, BIM och visualisering.

Beskrivning av tjänsten

Som konstruktör kommer du att självständigt arbeta i och leda projekteringsuppdrag. Arbeta med granskningar i tidiga skeden, med anbudsarbete och tekniska revisioner. Du kommer även med din erfarenhet att leda och handleda yngre kollegor.

Möjlighet finns att jobba med FoU inom Skanska Teknik.

Inom Skanska finns det goda utvecklingsmöjligheter och spännande utvecklingsprojekt att medverka i. Du får möjlighet att arbeta nära produktion och utveckling i ett stort internationellt företag som satsar framåt.

Kompetensprofil

Då konstruktionsgruppen är i en stark utveckling så söker vi Dig som vill vara med att påverka och leda utvecklingen inom området.

Vi söker dig som har några års branscherfarenhet i roller som uppdragsledare, konstruktör, teknikkonsult. Du har en utbildningsbakgrund som civilingenjör/högskoleingenjör med bygg/konstruktionsinriktning. Meriterande är om du har utbildning inom byggfysik, projektledning, Bas P. Du tycker det är roligt att ta dig an utmanande arbetsuppgifter. Du är utåtriktad, har ett stort intresse för produktionstekniska frågor, lösningsorienterad och du är lätt att samarbeta med och inger förtroende eftersom arbetsuppgifterna kräver mycket kontakter med våra uppdragsgivare på produktionssidan.

Ansökan

Välkommen med din ansökan!

Vi intervjuar kandidater löpande så välkommen med din ansökan. Om du har frågor rörande tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare, Jonas Bessing på 0736-264750, eller på jonas@isakssonrekrytering.se. Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv.

Civilingenjör, byggnadskonstruktionVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
-
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Hemsida:
www.isakssonrekrytering.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.isakssonrekrytering.se/index.php/soker-du-jobb/lediga-jobb?aguid=553B3AFA33C04201B583A1691873028B&ref=arbetsformedlingen
Sista ansökningsdag:
2016-01-22


Senaste inkomna jobb