Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Konsulter inom ljud och vibrationer på flera orter

Om tjänsten

Om jobbet
Vill du vara en del av att planera och forma framtidens samhälle? Ligger akustik, ljud och vibrationer dig varmt om hjärtat? Då kan du vara den vi söker!
Hos oss får du chansen att arbeta med branschens bästa akustiker, med de mest spännande uppdragen i regionen och i en väldigt energirik och positiv miljö! Vi utför uppdrag i hela Norden samt en del internationella uppdrag och är ett av världens största kompetenscentra inom akustik.
Inom ÅF Sound & Vibration arbetar vi inom akustikområdet med rådgivning, projektering, analys, problemlösning, mätning och beräkning. Våra kunder är fastighetsbolag, kommuner, industrier, entreprenörer och produktutvecklande bolag.
För att möta våra kunders behov vill vi nu förstärka med ytterligare akustikkonsulter på våra kontor i Stockholm, Örebro, Linköping, Örnsköldsvik och Luleå.
Vi är idag ca 50 akustikkonsulter i region Norr. Rollen som akustikkonsult innebär att du kommer att arbeta med ljud och vibrationer i både inne- och utemiljöer. Vi ser dock inte alltid ljud som en negativ faktor utan ibland också som en tillgång, och är alltid ute efter att skapa optimala ljudmiljöer!
Dina arbetsuppgifter kan bland annat att bestå av att:

Skapa optimala ljudmiljöer för boende, arbete och fritid.
Utföra ljud-, buller- och vibrationsutredningar i olika planeringsskeden.
Vara rådgivande i projekteringsfasen av bostäder, kontor, skolor, sjukhus etc.
Hjälpa industrier att uppfylla sina miljöåtaganden vad gäller buller.
Ha kontakt med beställare, projektledare och andra konsulter.
Utföra mätningar och utvärdera insamlat material för att kunna föreslå optimala lösningar för att komma tillrätta med ljud- och vibrationsproblem.


Vem är du?
Du är antingen en erfaren akustiker eller har nyligen examinerats från en teknisk högskola. Kanske jobbar du idag på en kommun, arkitektfirma eller ett annat konsultbolag.
Då vi utför den absoluta majoriteten av våra uppdrag i projektform som grupp vill att du som person är en kommunikativ lagspelare som gillar utmaningar! Detta för att du kommer att arbeta med flera olika kontaktpersoner externt och internt. Du har ett flexibelt förhållningssätt, är positiv, initiativrik och noggrann.
Vi söker dig som har relevant högskole- eller universitetsexamen. I vårt team har vi idag medarbetare med varierande utbildningsbakgrund från exempelvis väg och vatten, elektroteknik, byggteknik, teknisk fysik, maskinteknik och arkitektur. Du behöver även ha B-körkort. 
Vill du jobba hos teknikvärldens häftigaste arbetsgivare? Sök nu då vi tillämpar löpande urval.

Vi erbjuder
Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget
ÅF är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Sedan 1895 har vi bidragit till våra kunders utveckling och framgång. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar vi lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid. Vår bas är i Europa men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen.
ÅF – Innovation by experience.

Civilingenjör, byggnadskonstruktionVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
ÅF AB
Hemsida:
www.afconsult.com

Ansökan

Referens:
7708
Webbplats:
http://www.afconsult.com/jobs/sv/7708/C32BE007-E61F-4F63-B7DF-AA9F57290CAA
Sista ansökningsdag:
2018-01-14


Senaste inkomna jobb