Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

VI SÖKER PROJEKTÖRER/ARBETSRITARE TILL VÅRA KONTOR I JÖNKÖPING, VETLANDA...

Om tjänsten

VILL DU ARBETA MED HUSBRANSCHENS STARKASTE VARUMÄRKE?


Willa Nordic är ett starkt varumärke i branschen unika arkitektritade hus. Med god tillväxt och med spännande utmaningar och projekt välkomnar vi dig. Företaget bygger unika lösvirkeshus på ett effektivt sätt med höga krav på hantverkskunnande genom hela produktionen och levererar hus till flera länder runt i Europa. Företaget skapar unika arkitektritade hus efter kundens önskemål, från början till slut.


Företaget har en mycket väl fungerande personalpolicy med goda förmåner och trygghetsavtal. Man ställer höga krav på kvalitet och yrkeskunnande hos sin personal och samtidigt prioriterat en hög trivsel för de anställda. Bolaget lägger mycket vikt i utbildningar och vidareutveckling för att den anställde ska kunna fortsätta utvecklas och trivas inom organisationen.

Vi söker nu dig som har en positiv inställning, som med noggrannhet och kvalitetskänsla vill vara med att göra våra unika hus ännu bättre. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete inom vår projekteringsavdelning, där du kommer vara en viktig länk i vår byggprocess som projektör/ arbetsritare till vår husproduktion av styckehus och husprojekt.

Vad gör en Projektör/Arbetsritare hos Willa Nordic? Stor del av arbetet består av att projektera och konstruera, samarbeta internt mot kalkyl och inköp med intern-samordning, delta i möten och planera inför pågående och kommande projekt är en viktig del av ditt dagliga arbete.


Du kommer vara den som upprättar arbetsritningar till fabrik & montörer gällande egen tillverkning, upprätta underlag för beställning till inköp, upprätta specifikationer med material från lager, hantera och avsluta reklamationer (vara eftermarknad behjälplig) samt överlämna ritningar & specifikationer enligt distributionslista då med efterkontroll enligt kontrollplan projektering.


Du kommer även att ha ett nära samarbete med representanter, byggledare, inköp, bygglov-huvudritare samt säljsupport.


Handläggare i detta direktrekryteringsärende är certifierad byggrekryteringsspecialist Mattias Andersson på Rekrytering Stockholm Byrå/Filial Rekrytering Syd AB. Löner och förmåner diskuteras under rekryteringsprocessen.


Vi ser varmt fram emot din ansökan idag!

Rekrytering Stockholm och Syd Byrå AB är ett av landets mest erfarna rekryteringsföretag idag och arbetar rikstäckande från Hk Stockholm Globen Business Tower och från NUVABS näringshus i Vetlanda.
Vi erbjuder Bolag en ökad kompetens och produktion genom kostnadseffektiva rekryteringslösningar och professionella processer.


RSBAB har kompetens inom rekrytering och bemanning sedan 1998 och har idag ett brett nätverk inom de flesta branscher. Samtliga våra konsulter har lång erfarenhet av rekrytering, person bedömning och affärsutveckling i ledande positioner inom olika branscher. Vi innehar och arbetar med de senaste processoptimeringarna och it systemen för att snabbast möjligast tillgodose kundens önskemål med process, kvalitetssäkring, avtal och garantier. Vårt ledord i organisationen är "MÄNNISKAN FRAMFÖR ALLT"

Civilingenjör, byggnadskonstruktionVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:

Heltid

Anställningstid enligt överenskommelse
Lön:
Lön enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
RekryteringStockholm

Ansökan

Webbplats:
https://jobb.rekryteringstockholm.com/jobs/57789-vi-soker-projektorer-arbetsritare-till-vara-kontor-i-jonkoping-vetlanda-och-stockaryd?promotion=20414-arbetsformedlingen
Sista ansökningsdag:
2017-12-20


Senaste inkomna jobb