Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Är du Trafikingenjören vi söker?

Om tjänsten

Kungsbacka är en dynamisk kommun där både människor och företag växer. Nu söker vi fler kollegor som också drivs av mod, ansvar och nytänkande. Vill du bli en av oss?Vill du vara med och bygga framtidens Kungsbacka? Är du en trafikingenjör som har erfarenhet av att planera väg- och gatuprojekt? Trivs du dessutom med ett omväxlande och flexibelt arbete? – Då vill vi gärna att du läser vidare här!

Om oss på förvaltningen för Teknik
På förvaltningen för Teknik arbetar 150 medarbetare med att planera, underhålla och bygga ut infrastruktur i hela kommunen.

Förvaltningen ansvarar bland annat för gator och gatubelysning, gång och cykelvägar, allmänna platser och parker, dricksvatten och avloppsrening, sophämtning och återvinning samt det kommunala bredbandsnätet.

Kort sagt: vi gör vardagen lite enklare för kommunens invånare! Till vår planeringsavdelning söker vi nu en trafikingenjör.

Rollen som trafikingenjör hos oss
I din roll ansvarar du för trafikutredningar inom detaljplanprojekt. Du genomför trafikutredningar som kan utgöra beslutsunderlag eller svar på remisser och skrivelser. Du arbetar med trafikreglering och tar fram åtgärdsförslag för ökad trafiksäkerhet samt projektleder planering av väg- och gatuprojekt. Du är även delaktig i arbetet med att skapa ett arbetssätt för att få fler att resa hållbart, även kallat mobility management.

Som trafikingenjör samarbetar du med andra förvaltningar i frågor kring trafiksäkerhet, skolvägar och nya planområden.

Din profil
Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning på högskolenivå gärna med inriktning mot samhällsbyggnad och har gedigen arbetslivserfarenhet inom verksamhetsområdet. Det är meriterande för tjänsten om du har erfarenhet av trafiksäkerhetsarbete samt trafikplanering. Har du vana av att arbeta i AutoCAD och kunskaper i GIS ser vi det som mycket positivt. B-körkort är ett krav.        

Som person är du bra på att planera och organisera ditt arbete, ta initiativ, driva processer framåt och hålla deadlines. Arbetet innebär att du deltar i olika projektgrupper och har mycket kontakt med kommunens invånare, markägare och andra myndigheter. För att lyckas i rollen behöver du därför vara serviceinriktad, ha lätt för att kommunicera och samarbeta med andra.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan senast den 3 december 2017.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Civilingenjör, trafikVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
100%. Tillträde: Enligt överenskommelse
tillsvidareanställning
Lön:
Individuell lönesättning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Kungsbacka kommun

Ansökan

Referens:
2017/855
Webbplats:
https://kungsbacka.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:178766/type:job/where:1/apply:1
Sista ansökningsdag:
2017-12-03


Senaste inkomna jobb