Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Junior Väg- och markprojektör till WSP Samhällsbyggnad

Om tjänsten

Human Network är ett konsultföretag som genom förtroende och relationsskapande utvecklar människor och företag. Vi arbetar med företags- och personalrelaterade frågor som ex. rekrytering av personal, uthyrning av tjänstemän, verksamhetsutveckling m.m. Vi erbjuder även jobb- och karriärcoachning till arbetssökanden som är mellan två jobb. Vi har vårt kontor i Halmstad. Besök oss gärna på www.humannetwork.se.


WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi. Bredd och mångfald kännetecknar våra medarbetare, kompetensområden, kunder och typer av uppdrag. WSP Sverige ingår i koncernen WSP med 40 000 medarbetare på 500 kontor i 40 länder. WSP i Sverige har cirka 3 800 medarbetare. Företaget är noterat på Torontobörsen.

WSP Samhällsbyggnad har en bred inriktning inom hela samhällsbyggnadssektorn - från vägar, järnvägar och ledningar till bostäder, kontor och industri - i alla faser som utredning, planering, projektering, byggande och förvaltning med stora resurser och en bred geografisk spridning, nationellt och internationellt Vår ambition är att ständigt utveckla våra konsulttjänster. Nyckeln till vår framgång är våra medarbetare och vi lägger stor vikt vid både kompetens- och teknikutveckling där våra entusiastiska medarbetare bidrar till att vidga våra kunskaper. Genom värdefulla idéer utvecklas teknik, nya lösningar och affärsmöjligheter som kan tillfredsställa såväl befintliga som nya kunder på nya marknader. 

WSP i Skåne söker nu förstärkning till avdelningen för Samhällsbyggnad. Vi är i Skåne närmare ett 40 tal medarbetare i blandade åldrar och med olika teknik- och miljöinriktningar. Vi har nått vårt mål att ha en jämn könsfördelning, något vi strävar efter att behålla. Vi arbetar i hela Sverige, men vi har en stark lokal förankring i Skåne. Vår arbetsplats är stimulerande med en sammansättning som underlättar snabba kontakter med andra teknikområden. Den lokala närvaron tillsammans med styrkan i den internationella organisationen skapar stora möjligheter för spännande uppdrag och personlig utveckling. 

Dina arbetsuppgifter 
Du kommer att ingå i WSP Samhällsbyggnad Skånes Väg, gata och mark-grupp, som består av kollegor som sitter i Malmö och Helsingborg. Vi arbetar i alla skeden från idéstudier till kontroll och uppföljning med en jämn blandning av väg-, gatu- och markuppdrag. Parallellt med WSP:s nationella satsning på järnväg har vi även på sistone blivit en del av stora järnvägsuppdrag, där vi står för väg- och markprojekteringen. Du kommer att arbeta tillsammans med ett engagerat gäng i en expansiv och spännande organisation under stor frihet mot uppsatta mål. WSP Samhällsbyggnad Skåne har en lång tradition av framåtanda, där innovativa förmågor premieras 

Din profil 
För att stärka vår organisation söker vi nu efter en väg- och markprojektör som är i början av karriären. Du är utbildad civilingenjör, högskoleingenjör eller har annan likvärdig teknisk utbildning. Det är meriterande om du har lite erfarenhet i branschen med kunskaper i markbyggnad och trafikteknik. God kommunikationsförmåga, flexibilitet, lyhördhet och noggrannhet är viktiga egenskaper som värderas högt av oss. B- körkort är ett krav och du ska behärska svenska språket flytande i tal och skrift.  Din placeringsort är Malmö. 

Anställningsform 
Heltid. Vi tillämpar marknadsmässiga anställningsvillkor och individuell lönesättning. Tid för tillträde är snarast möjligt. 

Ansökan 
I detta ärende samarbetar vi med Human Network. Frågor angående tjänsten besvaras av rekryteringskonsulten Sinisa Bozic, 0708-26 06 23. Ansök via www.humannetwork.se och välj rätt tjänst. Urvalet sker löpande och annonsen kan därför stängas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är den 7 december. Alla erbjudanden om annonseringshjälp undanbedes. 

Välkommen med din ansökan!

Civilingenjör, vägVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Fast månads- vecko- eller timlön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Human Network Sverige AB
Hemsida:
www.humannetwork.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=95321
Sista ansökningsdag:
2017-12-07


Senaste inkomna jobb